HOT RECOMMENDED

Kita usaha dadi produsen kualitas paling dhuwur

Rollers kompak

Mesin ACE wis fokus ing pangembangan rol hidrolik lengkap kanthi dhuwur.Sawise dekade pembangunan, Saiki kita duwe Single-drum;Drum kaping pindho lan Ride on Vibration roller.
** Poclain utawa sistem Hydraulic Putih Amérika lan pump Hydraulic
Aplikasi:
Rol Getaran ACE dirancang kanggo digunakake ing kabeh jinis konstruksi lan perawatan infrastruktur, minangka peralatan konstruksi sing penting kanggo njaga trotoar, operasi ndandani, area cilik lan pemadatan alur.

Penggali

ACE Mini Excavator dirancang karo cilik lan kepileh ing ukuran lan ngowahi radius .Top sales model: 1.0T-1.2T-1.6T lan 2.0T.Bisa nganggo aksesoris sing beda-beda, Kaya: Ember, Auger, Garu, Ripper, Rebut Kayu, Palu Rusak... lsp.utamané cocok kanggo karya cilik, ing Taman, Orchard, farmland, griya ijo sayuran, pipe mbikak, karya kotamadya lan construction kutha.
Iku drive dening engine YAMAR, nampilaken swara kurang lan efficiency ekonomi banget, Japan Eton travel motor lan tengah nyambung, ngimpor selang hydraulic.
recommend_img

babagan awake dhewe

Ing saben sudhut donya sampeyan bakal nemokake MESIN SOUTLIER

Ningbo ACE Machinery minangka panyedhiya solusi kanggo mesin bangunan kanthi pengalaman 26 taun. Kanthi produk Utama: Mini Excavator 1000 ~ 2000kgs, Truk Beton, Wheel Loader, Vibrator Beton, Poros vibrator Beton, Pemadat piring, Tamping rammer, Power trowel, Mixer Beton Pemotong beton, pemotong batang baja lan bender baja.

Kita duwe 8 dodolan Internasional sing apik, 4 insinyur kanthi pengalaman 15 taun, 4 desainer, 6 QC lan 1 QA, kanggo nggawe tim sing wis kabukten, teknisi sing berpengalaman kanthi ati-ati ngontrol faktor penting sing ana ing proses riset lan pangembangan produk.Desain anyar lan instrumen uji impor njamin kinerja lan daya tahan produk sing luar biasa.

mitra:

Perusahaan ACE minangka salah siji saka sawetara perusahaan sing berbasis ing China sing wis nggawe hubungan kerjasama resmi karo sawetara perusahaan sing misuwur ing donya, kalebu PERKINS, YANMAR, Kubota, Honda Motor Company lan Subaru Robin Industrial Company.Kanthi dhukungan saka mitra sing bisa dipercaya, kita bisa nganyarke produk saka segi kinerja lan operabilitas menyang tingkat paling dhuwur miturut standar modern.

 

Karep:Kita nyedhiyakake penawaran peralatan konstruksi sing inovatif bakal nggawe urip luwih gampang.

sesanti:Dadi panyedhiya peralatan konstruksi global sing apik kanggo kontraktor profesional.

Nilai:customer fokus, Inovasi, Matur nuwun, menang-menang bebarengan.