kita iku tembok

Kita wis ngowahi ide dadi proyek sing menang.

Nyuwun kutipan

Proyek paling anyar

  • Compaction Rollers
    kantor

    Rol Compaction

    Mesin ACE fokus ing pengembangan rol hidrolik mewah. Sawise puluhan taun pembangunan, Saiki kita duwe Single-drum; Dobel lan Ride kanthi roller geter.
    ** Sistem Hydro Poclain utawa Amerika Putih lan pompa Hidraulik
    Aplikasi:
    Rol ACE Getaran dirancang kanggo digunakake ing kabeh jinis konstruksi lan pangopènan infrastruktur, minangka peralatan konstruksi sing penting banget kanggo perawatan trotoar, operasi perbaikan, area cilik lan pemadatan alur.
    sinau luwih lengkap
  • Excavators
    kantor

    Penggali

    ACE Mini Excavator dirancang kanthi ukuran cilik lan apik lan radius puter. Model sales ndhuwur: 1.0T-1.2T-1.6T lan 2.0T. Bisa digunakake kanthi macem-macem aksesoris, Kaya: Ember, Auger, Rake, Ripper, Wood Grab, Broken Hammer ... lsp. utamane cocog kanggo gaweyan cilik, ing kebon, kebon, lahan pertanian, griya ijo sayuran, peletakan pipa, karya kota lan konstruksi kutha.
    Dipandu nganggo mesin YAMAR, nampilake swara sithik lan efisiensi ekonomi sing apik, motor lelungan Jepang Eton lan pusat nyambungake, ngimpor selang hidrolik.
    sinau luwih lengkap
  • Concrete Mixer Truck
    kantor

    Truk Campuran Beton

    ACE Self Loading Concrete Mixer minangka jinis mesin multifungsi sing nggabungake mixer transit, mixer beton lan wheel loader.
    Model penjualan paling dhuwur: 1.6m3-2.2m3-4.0m3 lan 4.2m3
    Bisa kanthi otomatis mbukak, ngukur, nyampur lan ngeculake campuran beton. Dilengkapi mesin YUNNEI 60kw ~ 92kw Diesel sing kuat lan 4 wheel drive, mixer konkrit muatan mandhiri kaya truk lan operator bisa ngeterake menyang tujuan sing kudu dituju. Cocog banget kanggo mbukak bahan, kayata semen, agregat, watu.
    sinau luwih lengkap
  • We

    Kita

    Kaluwihan
  • create

    nggawe

    Niyat gawe
  • time

    wektu

    Teknologi
  • team

    tim

    Kualitas apik banget

Warta Paling Anyar

  • Hitachi ZX690LCR-7 & Mesin Ekstrim ...

    30 Okt, 20
    Ngembangake excavator lan mesin konstruksi, saya akeh produk sing cocog kanggo kahanan sing beda-beda, lan ana kabar paling anyar babagan ...
  • R940 Crawler Excavator Saka Libherr

    21 Okt, 20
    Prancis R&D lan pusat produksi nembe rampung mesin anyar -R940 Crawler Excavator sing produk paling anyar kanggo seri R 944C sing diuntungake kanggo pengalaman sing akeh saka Libherr, ...

Kanthi kualitas produk minangka prioritas nomer siji, kita bakal nggawe merek sing nemtokake industri.

Mesin ACE kanthi optimal nggabungake kekuwatan lan kepinteran supaya bisa ngasilake mesin beton lan pemadatan sing paling apik.
kita iku tembok

Kita wis ngowahi ide dadi proyek sing menang.

Nyuwun kutipan