Produk Kita

1.6M3 Mini self loading mobile Concrete Mixer Truck

Katrangan singkat:

ACE 1.6cbm self-loading truk mixer beton dirancang kanggo bisa digunakake minangka siap-mix kendaraan pangiriman beton lan cocok kanggo bisa ing kabeh jinis wilayah, saka pusat kutha sibuk kanggo desa terpencil.Kanthi output beton udan 1,6m3 bisa nangani kabeh jinis pangiriman beton, saka proyek volume tuang gedhe nganti pangiriman cilik kanggo pasar DIY.Truk mixer beton sing ngemot dhewe bisa uga bisa digunakake minangka unit batching ing situs.Merek terkenal Cina Yunne Diesel Engine, tenaga nyopir sing kuat, konsumsi bahan bakar sing sithik, keuntungan ekonomi sing dhuwur, daya 82HP utawa 104HP. loading lan discharging, sing umume bakal nambah efisiensi kerja lan nyuda wektu lan biaya produksi.


Detail Produk

Tag produk

1-1

data produk

Model HY-160    
Total Bobot KG 5500  
Jinis transmisi   Full Hydraulic 4WD  
Dasar Roda mm 2500  
Ban Ban Kawat Baja Teknik 20.5/70-16  
Max.Kacepetan Travel KM/H 25  
Kapabilitas ° 30  
       
Ukuran Sakabèhé (L * W * H) mm 6180*2270*2630(3440)  
mesin Merk Yunnei  
  Daya Rated / RPM 60KW / 2200RPM  
  Max. Torsi / RPM 360N.M/1400RPM  
  silinder 4-Silinder lan wiwitan Electric  
  Tipe pendinginan Pendinginan banyu  
Sistem Swing Volume Geometris 2.2
       
  Volume Swing 1.6
  Volume sisa <0,8%  
  Sistem Hidrolik Made In Korea  
  Swing Reducer Kustomisasi khusus kanggo 2M3  
       
  Volume Tan banyu L 430
       
  Mode Pasokan Banyu Miturut Hydraulic Water Pump  
       
Ember loader Kapasitas 0,4m3  
  Kontrol Stik hidrolik 4 arah  

1 2 3 4

Spare parts kanggo truk mixer beton

Fitur utama

1. Jinis mesin, daya, emisi, sertifikat

Mesin Diesel Yunne merek terkenal Cina, tenaga nyopir sing kuat, konsumsi bahan bakar sing sithik, keuntungan ekonomi sing dhuwur, tenaga 82HP utawa 104HP.

2. Fitur

  • Bisa mujudake loading lan discharging otomatis, sing bakal ningkatake efisiensi kerja lan nyuda wektu lan biaya produksi.
  • Wis sistem sumber banyu sawijining, kang bisa njamin kualitas dhuwur saka beton.
  • "Mesin nduweni operasi sing gampang, kualitas campuran sing dhuwur, efisiensi kerja sing dhuwur lan pangopènan sing gampang, sing bakal ngirit tenaga kerja kanggo proyek konstruksi sampeyan."
  • Sistem bobot otomatis: Mixer kita bisa kanthi akurat nimbang semen, watu lan print tiket kertas, cocog akurat.

3. Kontrol kualitas

Mesin asli CE disetujoni dening Jerman TUV sing kasedhiya dening situs web TUV. Ketemu standar keamanan Eropa.

Sertifikasi

gfdh (1)
gfdh (2)
gfdh (3)

Aplikasi

Aplikasi kanggo truk mixer beton

Video kerja

Kaluwihan Perusahaan

Truk mixer beton serive saka ACE Machinery

Pabrik kita

Pabrik-pabrik-mixer-beton-
China-Concrete-mixer-produsen
Produsen mixer beton

FAQ

P: Kepiye pabrik sampeyan babagan kontrol kualitas?
A: 100% inspeksi kabeh produk.
P: Apa sampeyan bisa menehi conto gratis?

A: Mesthi, yen jumlah sampel ora gedhe, iku gratis

P: Kepiye pabrik sampeyan nindakake babagan kontrol kualitas?

A: 100% inspeksi kabeh produk.

Q: Apa sampeyan bisa OEM utawa ODM?

A: wektu timbal yaiku 15-25 dina sawise nampa pembayaran simpenan.


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen ing kene lan kirim menyang kita