Produk Kita

350L Concrete Mixer-Papat Wheel

Katrangan singkat:

ACEMixer beton350L-400L-500L kanggo kapasitas sing beda-beda. Iki ditrapake ing campuran beton (kayata konstruksi, ndandani omah), feed breeding (kayata peternakan pitik, peternakan babi, peternakan iwak, peternakan holothurian), bahan mentahan kimia (kayata kompos, bahan mentah industri), wiji lan padhet utawa cair kanthi viskositas cilik.


Detail Produk

Tag produk

file_01640250036031

file_01640250061417

Fitur utama

Model CM350-D CM350-E CM350G Kab CM350-DT CM350-DT CM350G Kab
Total Kapasitas Drum 350L 350L
Kapasitas Nyampur 310L 310L
Produktivitas 4-5m³ / jam 4-5m³ / jam
Kacepetan puteran drum (rpm) 28r/min 28r/min
Jinis daya KAMA Diesel engine 178FS Tiga fase, Asynchronous, listrik Robin EY28 KAMA Diesel engine 178FS Tiga fase, Asynchronous, listrik Robin EY28
daya 6.0HP (4.4KW) 3 KW/380v 7,5 hp 6.0HP (4.4KW) 3.0KW / 380V 7,5 hp
Ukuran ban 4.00-12 4.00-12 4.00-12
Bobot reged 328KGS 310KGS 310KGS 300KGS 282KGS 282KGS
Dimensi Paket (LxWxH) mm 2050*950*1280 2050*950*1280 2050*950*1280
file_01640249848761
file_01640249861004

Sertifikasi

gfdh (1)
gfdh (2)
gfdh (3)

Kaluwihan produk

file_01640250147097
file_01640250166150

Pabrik kita

file_01640250904038
file_01640250928938
f618e045-300x204

FAQ

P: Apa sampeyan pabrik utawa perusahaan dagang?

A: Kita pabrik

P: Kepiye babagan wektu garansi?
A: 1 taun utawa 2000 jam.We Pundhak kabeh biaya sak periode babar pisan, kalebu barang.
P: Kepiye pabrik sampeyan nindakake babagan kontrol kualitas?

A: 100% inspeksi kabeh produk.

P: Apa sampeyan bisa menehi conto gratis?
A: Mesthi, yen jumlah sampel ora gedhe, iku gratis

  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen ing kene lan kirim menyang kita