Produk Kita

1180kgs karo 0.025m3 Bucket Hydraulic Crawler Excavator

Katrangan singkat:

Kanggo model iki, kita wis gawé telung jinis , operasi Mechanical , operasi Pilot lan swing arm kanggo pilihan .Chinese KOOP Twin-silinder engine 292F utawa Yanmar Diesel engine kanggo oppotionals .

ACE 1.2Ton Hydraulic Small Excavator kanggo dodolan karo Koop Brand 2-silinder KD292F 14KW mesin diesel karo sistem cooling online dilengkapi.
Desain sing beda kanggo papan sing luwih gedhe ing operasi.Dipasang karo katup NGI sing njamin operasi.Canpony sing luwih mantep lan kursi sing nyaman.
Kinerja biaya dhuwur ing excavator cilik.

1. Meja operasi sing nyaman, gagang kontrol sing cendhak lan gampang, papan dasbor indiksi mobil, desain pisanan ing china
2. platform operasi visual prasaja, pangopènan saben dina trep
3. Tubing merek Continental Jerman sing misuwur
4. Kanthi operasi tutup mechanical karo boom Tetep
5. Aluminium adhem tetep lenga hydraulic ngisor 70︒C, Hot area karya ok!


Detail Produk

Tag produk

Fitur utama

Tipe Mesin, Daya, Emisi, Sertifikat:
Mesin Diesel 14HP Merek KOOP 2 Silinder KD292FS utawa Yanmar 3TNV70 14HP Diesel

Sertifikat Khusus Operasi Konsol:
Meja operasi sing nyaman, gagang kontrol sing cendhak lan gampang;Papan dasbor indiksi mobil, desain pisanan ing china

Merk Tubing:
Pipa merek Continental Jerman sing misuwur, digawe saka karet alam.Interioré nggunakake kabel baja sing padhet kanggo nambah umur layanan.

Bukti Khusus:
Sistem operasi pilot kanthi penampilan sing apik, konfigurasi dhuwur, kinerja sing unggul lan konsumsi bahan bakar sing sithik.
Aluminium adhem tetep lenga hidraulik ngisor 70︒C, Kerja area panas ok!

Kontrol kualitas:
Kualitas sing dipercaya, aman lan aman, lulus sertifikasi keamanan multi-nasional, kayata pemasok GS, CE lan Emas kanthi 25 taun.

Spesifikasi Teknis:

1.2T Hydraulic Mini Excavator
Jinis Mesin  gfshgfhgf  hgfdjh  sdhgf
Model CX12T CX12A CX12B
ukuran Spesifikasi Spesifikasi Spesifikasi
Tapak Roda 1280 mm 1280 mm 1280 mm
Dawane trek 2808 mm 2808 mm 2808 mm
Reresik lemah saka platform ndhuwur 400 mm 400 mm 400 mm
Radius puteran buntut 784 mm 784 mm 784 mm
Jembar 1040 mm 1040 mm 1040 mm
Jembar trek 180 mm 180 mm 180 mm
Dhuwur trek 330 mm 330 mm 330 mm
dawa 2870 mm 2870 mm 2870 mm
Dhuwur (karo Canopy) 2200 mm 2200 mm 2200 mm
Range operasi Spesifikasi Spesifikasi Spesifikasi
Rentang kerja 2950 mm 2950 mm 2950 mm
Radius penggalian maksimum 1750 mm 1750 mm 1750 mm
ambane ngeduk maksimum 2710 mm 2710 mm 2710 mm
Dhuwur ngeduk maksimum 1950 mm 1950 mm 1950 mm
Kedalaman penggalian vertikal maksimum 1475 mm 1475 mm 1475 mm
Radius ayunan minimal 1430 mm 1430 mm 1430 mm
Dhuwur piring bulldozing 350 mm 350 mm 350 mm
Ambane saka piring bulldozing 260 mm 260 mm 260 mm
Tipe mesin 1 kanggo pilihan sampeyan (standar EU-5) 2-silinder, 4-Stroke, Air-cooled, Koop KD292F 2-silinder, 4-Stroke, Air-cooled, Koop KD292F 2-silinder, 4-Stroke, Air-cooled, Koop KD292F
daya engine 14 kw 14 kw 14 kw
Bobot Operasi (Kg) 1180KGS 1240 KGS 1280 KGS
Kapasitas ember 0,025 m³ 0,025 m³ 0,025 m³
Lengan rotatable utawa ora Ora bisa diputer Bisa diputer Bisa diputer
Sistem operasi Operasi katup mekanik Operasi katup mekanik Operasi katup pilot
6b67852b-291x300
bb8b6359-300x272
8ca4841e
e26a3505

Sertifikasi

gfdh (1)
gfdh (2)
gfdh (3)

Aplikasi

Aplikasi kanggo karya cilik, proyek cilik, ing taman, kebon, lahan pertanian, griya ijo sayuran, ngeduk parit lan karya kotamadya .karo alangan cepet bisa nambah alat aksesoris kaya: Auger, rake, ripper, njupuk kayu, break palu lan 200/300/ Ember 500/800mm, sing bisa cocog kanggo macem-macem wilayah.

3e2007c8-300x222
61bc5154-300x222
b139dcd2-300x222

Video kerja


Kaluwihan Perusahaan

luwih saka 90% produk diekspor

Fokus ing Agen Eksklusif lan njupuk pelanggan tuwuh bebarengan

Kita duwe 6 dodolan Internasional sing apik, 2 insinyur kanthi pengalaman 15 taun lan 3 QC, Kita njaga kualitas apik lan rega sing kompetitif kanggo njamin para pelanggan entuk manfaat

Pabrik kita

8e2f6e68-300x222
ea601d82-300x222
4a57f840-300x222

FAQ

P: Apa sampeyan pabrik utawa perusahaan dagang?

A: Kita pabrik

P: Apa syarat pembayaran sing bisa ditampa?

A: Biasane kita bisa kerja ing T / T

P: Kepiye pabrik sampeyan nindakake babagan kontrol kualitas?

A: 100% inspeksi kabeh produk.

Q: Apa Sistem Kontrol Kualitas?

A, Sawise pesenan dikonfirmasi, kita duwe rapat karo wong-wong utama sing kerja ing bengkel sadurunge produksi, neliti kabeh karya lan sawetara masalah teknis, mesthekake yen kabeh duwe cara sing gegandhengan kanggo ngatasi lan ngontrol.

B, Priksa kabeh bahan nalika teka, priksa manawa bakal kejiret syarat pelanggan.

C, Priksa barang setengah rampung.

 

Q: Apa sampeyan bisa OEM utawa ODM?

A: wektu timbal yaiku 15-25 dina sawise nampa pembayaran simpenan.


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen ing kene lan kirim menyang kita