120kgs Kompatibel Plat Diesel Geter

Katrangan singkat:

ACE Teknologi Tinggi Dirancang CE sertifikasi Petrol utawa solar. Gampang nangani, duwe kinerja dhuwur, awet banget, gampang operasi, desain pangopènan pangguna sing murah.


Detail Produk

Video sing Gegandhengan

Umpan Balik

Tag Produk

Bobot lan kekuatan tamping
110KGS Plate compactor kanthi kekuatan sentrifugal 20kn

Fitur
Nangani sing bisa disetel nggawe operasi easiler.
Roda bilt-in supaya gampang transportasi
Tutup sabuk sing disegel kanggo nyegah wedhi lan lemah ing

Mesin Opsional:
HONDA GX160 5.5HP
Mesin Diesel 170F 4.0HP
ROBIN EY20 5.0HP
Loncin GF200 6.5HP

Lingkup sing Ditrapake:
Desain kompak lan pungkasan ing kompak piring, cocok kanggo wedhi, kerikil, grit, bahan granular ing bidang konstruksi, gardening teknik sipil utawa dalan… .karo umume kerja kompaksi ..

apppp apppp2 appp31

Aksesoris opsional
Gagang sing bisa dilipat
Rodha troli
Tikar karet

Spesifikasi Produk Liyane
Model

C-120HD

C-120RB

C-120SB

C-120BS

C-120LC

Jinis mesin

4-adhem hawa-siklus, siji silinder

Model

Honda GX160

Robin EY20

Subaru EX17

Briggs & Stratton 1062

LOCIN GF200

daya mesin

5.5HP

5.0HP

5.5HP

5.0HP

6.5HP

Frekuensi

5800

Pasukan Centrifugal

20.0KN

Nganggo kacepetan

20 m / menit (16 in / s)

Ukuran piring

660 * 510 mm

NW / GW:

110KGS / 125KGS

Ukuran kemasan

720 * 560 * 710mm

Gambar rinci

plate compactor vibratory plate compactor vibratory plate compactor2

 

Video Kerja

Kauntungan Perusahaan

Tindakake saran saka pelanggan sawise nampa produk, lan coba paling apik kanggo ngatasi lan ningkatake kualitas lan layanan

luwih saka 90% produk diekspor

Fokus karo Agen Eksklusif lan njupuk pelanggan supaya bisa bebarengan

Pabrik kita

factory2 factory1 factory3

FAQ

1. Apa sampeyan pabrik asli?
A: Ya, kita minangka produsen profesional sing duwe pengalaman 25 taun  

2. Apa jinis syarat pembayaran sing bisa ditampa?
A: Biasane kita bisa nggarap T / T
 
3. Istilah incotermia 2010 sing bisa digunakake?
A: Biasane kita bisa kerja ing FOB (Ningbo), CFR, CIF
 

 

 


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita

    Kategori produk