125kg kanthi kompak piring Reversible 25.0kn

Katrangan singkat:

Plat kompor nambah produktivitas amarga nyedhiyakake kinerja opsional. ACE duwe akeh model kompak piring kanggo macem-macem proyek konstruksi, sing beda ukuran, tenaga lan mekanisme operasi.


Detail Produk

Video sing Gegandhengan

Umpan Balik

Tag Produk

Bobot lan kekuatan tamping
125KGS Plate compactor kanthi kekuatan sentrifugal 25.0kn

Fitur
Kontrol dununge sing gampang digayuh
Mundhake kejut gedhe nyuda geter ing gagang lan geladak ndhuwur
Piring basa sing tahan nyandhang nyebabake umur, desain sing mbukak nyuda bangunan rereget

Mesin Opsional:
HONDA GX160 5.5HP
Loncin GF200 6.5HP

Lingkup sing Ditrapake:
Kompor piring sing bisa dibaleni cocog kanggo kompak ing pucuk dalan, saluran abutment, alur ing parit sempit.

apppp apppp2 appp31

Aksesoris opsional
Rodha troli
Tikar karet
Piring ekstensi

Model

C-125HD

C-125CH

C-125D

Mesin

4-storke digawe adhem kanthi udhara

Jinis Mesin

Petrol, Honda GX160

Mesin Petrol Cina

Diesel Cina 178F

Kw kw (hp)

4.0 (5.5)

4.8 (6.5)

4.4 (6.0)

Bobot kg (lbs)

126 (278)

126 (278)

137 (300)

Frekuensi vpm

4300

Pasukan Centrifugal kN

25

Cm ambane pemadatan (ing)

30 (12)

Kacepetan Plancongan cm / s (ing / s)

25 (10)

Efisiensi m 2 / jam (fr 2 / jam)

500 (5400)

Ukuran Plate cm (ing)

63 * 40 (25 * 16)

Paket cm (ing)

75 * 40 * 93

Gambar rinci

concrete plate compactor honda plate compactor petrol plate compactor

 

Video Kerja

Kauntungan Perusahaan

Tindakake saran saka pelanggan sawise nampa produk, lan coba paling apik kanggo ngatasi lan ningkatake kualitas lan layanan

luwih saka 90% produk diekspor

Fokus karo Agen Eksklusif lan njupuk pelanggan supaya bisa bebarengan

Pabrik kita

factory2 factory1 factory3

FAQ

1. Apa sampeyan pabrik asli?
A: Ya, kita minangka produsen profesional sing duwe pengalaman 25 taun  

2. Apa jinis syarat pembayaran sing bisa ditampa?
A: Biasane kita bisa nggarap T / T
 
3. Istilah incotermia 2010 sing bisa digunakake?
A: Biasane kita bisa kerja ing FOB (Ningbo), CFR, CIF
 

 

 


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita

    Kategori produk