Produk Kita

1350KG Rotary arm Hydraulic Mini Crawler Excavator

Katrangan singkat:

ACEMini Excavator Kabfor sale 1350kgs karo 3TNV74 Engine utawa UK Perkins kanggo pilihan.nggarap aksesoris sing beda-beda, Kaya: Ember, Auger, Garu, Ripper, Grab Kayu, Palu Rusak… etc.kerja ing tetanèn, kebon, kebon, lahan pertanian, griya ijo sayuran, ngeduk parit lan karya kotamadya.

 

Fitur utama:

1. Kanthi Rotatable lengen boom

2. Cocog kanggo makarya ing panggonan sing sempit&pojok

3. Tubing merek Continental Jerman sing misuwur

4. Pentil lenga stainless steel tetep kinerja apik ing condiction udan

5. Nampa ODM & OEM kustomisasi khusus

6. Rol dhukungan tugas abot lan sisih ngisor pinggir karo HRC45︒ quenching

7. YANMAR 3TNV74/KUBOTA 902/PERKINS 403J-11 kanggo pilihan sampeyan


Detail Produk

Tag produk

Fitur utama

Tipe Mesin, Daya, Emisi, Sertifikat:
Yanmar 3-silinder 3NTV74 mesin Diesel 11.2kw kanthi Sertifikasi EPA, duwe layanan sawise-sales ing umume negara.

Sertifikat Khusus Operasi Konsol:
Eaton Hydralic Motor Diimpor saka AS duwe panggunaan sing stabil lan kuwat.

Merk Tubing:
Pipa merek Continental Jerman sing misuwur, digawe saka karet alam.Interioré nggunakake kabel baja sing padhet kanggo nambah umur layanan.

Bukti Khusus:
Puting lenga stainless steel njaga kinerja apik ing kondisi udan
Rol dhukungan tugas abot lan ngisor pinggir pinggir kanthi HRC45︒ quenching

Kontrol kualitas:
"Kualitas urip kita", Kita milih kabeh spare parts dening merek misuwur lan nyoba saben mesin kanggo 10 menit sawise Déwan

Spesifikasi Teknis:

CX-15 Hydraulic Mini Excavator
Jinis Mesin    gdfsfdgs  fdsafs  gdfgsdf
Model CX15T CX15A CX15B
ukuran Spesifikasi Spesifikasi Spesifikasi
Tapak Roda 1280 mm 1280 mm 1280 mm
Dawane trek 2808 mm 2808 mm 2808 mm
Reresik lemah saka platform ndhuwur 400 mm 400 mm 400 mm
Radius puteran buntut 784 mm 784 mm 784 mm
Jembar 1040 mm 1040 mm 1040 mm
Jembar trek 180 mm 180 mm 180 mm
Dhuwur trek 330 mm 330 mm 330 mm
dawa 2870 mm 2870 mm 2870 mm
Dhuwur (karo Canopy) 2200 mm 2200 mm 2200 mm
Range operasi Spesifikasi Spesifikasi Spesifikasi
Rentang kerja 2950 mm 2950 mm 2950 mm
Radius penggalian maksimum 1750 mm 1750 mm 1750 mm
ambane ngeduk maksimum 2710 mm 2710 mm 2710 mm
Dhuwur ngeduk maksimum 1950 mm 1950 mm 1950 mm
Kedalaman penggalian vertikal maksimum 1475 mm 1475 mm 1475 mm
Radius ayunan minimal 1430 mm 1430 mm 1430 mm
Dhuwur piring bulldozing 350 mm 350 mm 350 mm
Ambane saka piring bulldozing 260 mm 260 mm 260 mm
Tipe motor 1 3-silinder, 4-Stroke, banyu-cooled, Yanmar 3TNV70 mesin Diesel 3-silinder, 4-Stroke, banyu-cooled, Yanmar 3TNV70 mesin Diesel 3-silinder, 4-Stroke, banyu-cooled, Yanmar 3TNV70 mesin Diesel
Tipe mesin 2 kanggo pilihan sampeyan (Sertifikat EPA) 3-silinder, 4-Stroke, banyu-cooled, Yanmar 3TNV74 mesin Diesel 3-silinder, 4-Stroke, banyu-cooled, Yanmar 3TNV74 mesin Diesel 3-silinder, 4-Stroke, banyu-cooled, Yanmar 3TNV74 mesin Diesel
daya engine 14 kw 14 kw 14 kw
Bobot Operasi (Kg) 1350KGS 1380 KGS 1450KGS
Kapasitas ember 0,025 m³ 0,025 m³ 0,025 m³
Lengan rotatable utawa ora Ora bisa diputer Bisa diputer Bisa diputer
Sistem operasi Operasi katup mekanik Operasi katup mekanik Operasi katup pilot
Gambar Detail      Gambar 1  gfsdgf  gfsgfd
 vdfsgf  hgfhdf  jghfjhg

Aksesori kanggo Opsional:

e26a3505

Sertifikasi

gfdh (1)
gfdh (2)
gfdh (3)

Aplikasi

Aplikasi kanggo: Asring digunakake kanggo karya cilik, proyek cilik, ing kebon, kebon, lahan pertanian, griya ijo sayuran, ngeduk parit lan karya kotamadya.dirancang kanggo karya cilik, proyek cilik, ing taman, lahan pertanian, karya kotamadya, griya ijo sayuran, ngeduk trench Iku karo mesin cilik, desain prasaja, gampang kanggo njaga.

61bc5154-300x222
1048904f-300x222
b139dcd2-300x222

Kaluwihan Perusahaan

15% inspeksi bahan mentah lan 100% inspeksi produk Rampung

Wangsulan cepet kanggo pitakon pelanggan sajrone 5 jam

Tanggal pangiriman: ing 1-7 dina kanggo Sample siap lan produksi massal 15-45 dina sawise nampa simpenan.

Pabrik kita

28ec99901-300x222
ea601d82-300x222
b99a58eb-300x222

FAQ

P: Apa istilah incoterms 2010 sing bisa ditindakake?

A: Biasane kita bisa nggarap FOB (Ningbo), CFR, CIF

P: Kepiye babagan wektu garansi?

A: 1 taun utawa 2000 jam.We Pundhak kabeh biaya sak periode babar pisan, kalebu barang.

P: Kepiye pabrik sampeyan nindakake babagan kontrol kualitas?

A: 100% inspeksi kabeh produk.

P: Apa sampeyan duwe jumlah pesenan minimal?

A: Pesenan mini yaiku 5 pcs


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • PRODUK RELATED

    Tulis pesen ing kene lan kirim menyang kita