160kg kanthi kompak piring Reversibel 30.5kn

Katrangan singkat:

Desain pangopènan sithik, kurang wektu lan kurang larang kanggo mbenakake. Pemadatan sing unggul ing sembarang arah, FORWARD lan REVERSIBLE. Cocog kanggo wedhi, kerikil lan lemah campuran ing trenches sempit lan sadawane pondasi, tembok lan plabuhan.


Detail Produk

Video sing Gegandhengan

Umpan Balik

Tag Produk

Bobot lan kekuatan tamping
160KGS Plate compactor kanthi kekuatan sentrifugal 30.5kn

Fitur
Maju & bisa dibatalake uga on-spot-compaction.
Bar angkat sing dipasang ing tengah ngidini transportasi gampang mlebu lan metu saka trenches.
Warp ngubengi kandhang pangayoman nglindhungi piring saka karusakan saka situs sing ora disengaja.

Mesin Opsional:
HONDA GX270 9.0HP
Mesin Petrol Cina 9.0HP
ROBIN EY28 7.5HP
Kama Diesel 6.0HP

Lingkup sing Ditrapake:
Pemadatan sing unggul ing sembarang arah, FORWARD lan REVERSE. Digunakake kanggo lemah aspal, lemah, wedhi, kerikil, lan mixer ing bidang konstruksi, teknik sipil utawa dalan, gardening, gampang ditangani, duwe performa dhuwur, awet banget, gampang operasi.

apppp apppp2 appp31

Aksesoris opsional
Rodha troli
Tikar karet
Piring ekstensi

Model

C-160HD

C-160CH

C-160D

Mesin

4-storke digawe adhem kanthi udhara

Jinis Mesin

Honda GX270

Mesin Petrol Cina

 Diesel Cina 178F / E

Kw kw (hp)

6.6 (9.0)

4.8 (6.5)

4.4 (6.0)

Bobot kg (lbs)

161 (354)

151 (332)

170 (374) / 175 (386)

Frekuensi vpm

4000

Pasukan Centrifugal kN

30.5

Cm ambane pemadatan (ing)

50 (19)

Kacepetan Plancongan cm / s (ing / s)

25 (10)

Efisiensi m 2 / jam (fr 2 / jam)

570 (6100)

Ukuran Plate cm (ing)

73 * 45 (28 * 18) / 73 * 36 (28 * 14) Piring ekstensi: 73 * 6 (28 * 2.3)

Paket cm (ing)

86 * 57 * 93 (tanpa piring tambahan)

Gambar rinci

concrete plate compactor honda plate compactor petrol plate compactor

 

Video Kerja

Kauntungan Perusahaan

Tindakake saran saka pelanggan sawise nampa produk, lan coba paling apik kanggo ngatasi lan ningkatake kualitas lan layanan

luwih saka 90% produk diekspor

Fokus karo Agen Eksklusif lan njupuk pelanggan supaya bisa bebarengan

Pabrik kita

factory2 factory1 factory3

FAQ

1. Apa sampeyan pabrik asli?
A: Ya, kita minangka produsen profesional sing duwe pengalaman 25 taun  

2. Apa jinis syarat pembayaran sing bisa ditampa?
A: Biasane kita bisa nggarap T / T
 
3. Istilah incotermia 2010 sing bisa digunakake?
A: Biasane kita bisa kerja ing FOB (Ningbo), CFR, CIF
 

 

 


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita

    Kategori produk