Produk Kita

2.0T karo 0.06CBM Pilot Operation Mini Crawler Excavator

Katrangan singkat:

ACE Mini Crawler excavator punika Gaya paling Popular, Kanthi kabin drive Best nglindhungi driver lan menehi lingkungan apik kanggo nindakake proyek.Dilengkapi komponen hidrolik merek terkenal, Pompa hidrolik impor saka Jepang, motor travel Eaton lan motor ayunan saka AS lan katup utama kontrol Hydro saka Italia, sing nduweni operasi lan kontrol sing luwih sensitif, kinerja sistem sing luwih stabil lan keandalan sing luwih dhuwur.

Plat push lipat, sistem sasis sing bisa ditarik kanggo mlebu lan metu saka papan cilik.

 


Detail Produk

Tag produk

Fitur utama

Tipe Mesin, Daya, Emisi, Sertifikat:
Yanmar 3-silinder 3NTV74 mesin Diesel 11.2kw kanthi Sertifikasi EPA, duwe layanan sawise-sales ing umume negara.

Sertifikat Khusus Operasi Konsol:

Fleksibel ing lingkungan njero ruangan kanggo rolling 360 °. Kontrol pilot ing piranti kerja lan nikmati kualitas sing apik.

Merk Tubing:

Pipa merek Continental Jerman sing misuwur, digawe saka karet alam.Interioré nggunakake kabel baja sing padhet kanggo nambah umur layanan.

Bukti Khusus:
Jembar ngisor sing bisa dilipat kanggo nggawe mesin bisa ngliwati ruang sing sempit lan luwih apik.
Nambahake kabeh kontrol kanggo listrik, mateni mesin lan nglindhungi piranti utama lan nggawe urip dawa

Kontrol kualitas:
"Survive on Quality". Dilengkapi komponen hidrolik merek terkenal, Pompa hidrolik impor saka Jepang, Eaton travel motor san swing motor saka Amerika Serikat lan katup utama kontrol Hydro saka Italia .kanthi Sertifikasi CE lan EPA.

Spesifikasi Teknis:

Paramèter mesin ukuran
Model CX20B Sakabèhé Length 3800 mm
Bobot Operasi 2000 KGS Sakabèhé Jembar 1060 mm
Kapasitas ember 0,06 m³ Dhuwur sakabèhé 2300 mm
Daya Rated 10,8 KW / 2400rpm Lengan Panjang 930 mm
Max. Tekanan Sistem Hidrolik 30 Mpa Boom Length 1856 mm
Max Walking Speed 4,5 km/j Jembar Trek 230 mm
Max Digging Force 14 KN Jembar Platform
Fungsi boom swing Ngiwa50°/Tengen70° Jembare ember
Range kerja Konfigurasi mesin
Maks.Dhuwur ngeduk 3050 mm Model Engine YANMAR 3TNV74
Max Digging ambane 2154 mm Rotasi Motor American Eaton
Maks.Radius Penggalian 3793 mm Motor mlaku American Eaton
Max Dumping Dhuwur 2217 mm Selang Hidrolik Kab Jerman Contitech
f9a8bd72-300x300
36f361ee-249x300
e26a3505

Sertifikasi

gfdh (1)
gfdh (2)
gfdh (3)

Aplikasi

Gunakake alangan cepet bisa nambah alat aksesoris kaya: Auger, rake, ripper, kayu njupuk, break palu lan 500/600//800/1000mm ember lan ing. Iku cocok kanggo hoosing lemah saka griya ijo sayur-sayuran, Orchard, tetanèn, kampus , penghijauan departemen kotamadya, ngeduk bolongan kanggo tanduran wit-witan pembibitan woh-lahan, beton pavement crushing .

b139dcd2-300x222
61bc5154-300x222
3e2007c8-300x222

Video kerja

Kaluwihan Perusahaan

Tindakake saran pelanggan sawise nampa produk, lan nyoba sing paling apik kanggo ngatasi lan nambah kualitas lan layanan

luwih saka 90% produk diekspor

Fokus ing Agen Eksklusif lan njupuk pelanggan tuwuh bebarengan

Pabrik kita

8e2f6e68-300x222
ea601d82-300x222
28ec99901-300x222

FAQ

P: Apa sampeyan pabrik utawa perusahaan dagang?

A: Kita pabrik

P: Apa sampeyan bisa menehi conto gratis?

A: Mesthi, yen jumlah sampel ora gedhe, iku gratis

P: Kepiye pabrik sampeyan nindakake babagan kontrol kualitas?

A: 100% inspeksi kabeh produk.

P: Apa sampeyan duwe jumlah pesenan minimal?

A: Pesenan mini yaiku 5 pcs

Q: Apa sampeyan bisa OEM utawa ODM?

A: wektu timbal yaiku 15-25 dina sawise nampa pembayaran simpenan.


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen ing kene lan kirim menyang kita