Produk Kita

2.2M3 Diesel self loading mesin mixer beton truk

Katrangan singkat:

HY-220 2.2cbm loading truk mixer beton dirancang kanggo bisa digunakake minangka siap-mix kendaraan pangiriman beton lan cocok kanggo bisa ing kabeh jinis wilayah, Kapasitas bakal 10-12kubik meter saben jam.Siji truk mixer nggabungake self-loading, weighting, mixing lan discharging, bisa nggedhekake lan nambah efisiensi proyek lan nyuda biaya produksi lan wektu.Merek terkenal Cina Yunne Diesel Engine, tenaga nyopir sing kuat, konsumsi bahan bakar sing kurang, keuntungan ekonomi sing dhuwur, 104HP power.The conthong discharge pinter dirancang, kanggo nyedhiyani kapasitas sealing materi kuwat lan tingkat Isi sing luwih dhuwur, saéngga nambah kapasitas loading saka tank nganti 6%. Bisa digunakake kanggo aggregate ngebotake ing proses loading, saéngga mesthekake yen beton. nyukupi syarat konstruksi lan presisi bobot ing ± 3%.


Detail Produk

Tag produk

1-11

data produk

Model

HY-220

Total Bobot

KG

7100

Jinis transmisi

 

Full Hydraulic 4WD

Dasar Roda

mm

1960

Ban

Ban Kawat Baja Teknik

20.5/70-16

Max.Kacepetan Travel

KM/H

25

Kapabilitas

 

°

30

Ukuran Sakabèhé

(L * W * H) mm

6254*2200*2892(3928)

mesin

Merk

Yunnei

Daya Rated / RPM

76KW / 2200RPM

Max. Torsi / RPM

265N.M/3200RPM

silinder

4-Silinder lan wiwitan Electric

Tipe pendinginan

Pendinginan banyu

Sistem Swing

Volume Geometris

 

3.0

Volume Swing

2.2

Volume sisa

<0,8%

Sistem Hidrolik

Made In Korea

Swing Reducer

 

Kustomisasi khusus kanggo 3M3

Volume Tan banyu

 

L

500

Mode Pasokan Banyu

 

Miturut Hydraulic Water Pump

Ember loader

Kapasitas

0,4m3

Kontrol

Stik hidrolik 4 arah

14

28

34

45

52

62

7

Fitur utama

1. Jinis mesin, daya, emisi, sertifikat

Merek terkenal Cina Yunne Diesel Engine, tenaga nyopir sing kuat, konsumsi bahan bakar sing sithik, keuntungan ekonomi sing dhuwur, tenaga 104HP.

2. Fitur

  1. Unit nyawiji punika hydraulic slewing 270 derajat kanggo discharge dhuwur liwat 1.8m kanggo papat sisih kendaraan.
  2. Cone discharge sing cerdas dirancang, kanggo nyedhiyakake kapasitas sealing materi sing luwih kuat lan tingkat pangisi sing luwih dhuwur, saéngga nambah kapasitas muat tank nganti 6%.
  3. Bisa digunakake kanggo bobot ongko ing proses loading, saéngga mesthekake yen beton meets syarat construction lan ngebotake tliti ing ± 3%.
  4. Hoppers lan chutes dicopot digawe saka multilayer dhuwur-kekuatan nyandhang liner plate, karo urip layanan tambah dening 50%.

3. Kontrol kualitas

"Kualitas urip kita", Kita milih kabeh spare parts dening merek misuwur lan nyoba saben mesin kanggo 30 menit sawise Déwan

Sertifikasi

gfdh (1)
gfdh (2)
gfdh (3)

Aplikasi

Aplikasi kanggo truk mixer beton

Video kerja

Kaluwihan Perusahaan

Truk mixer beton serive saka ACE Machinery

Pabrik kita

Pabrik-pabrik-mixer-beton-
China-Concrete-mixer-produsen
Produsen mixer beton

FAQ

P: Apa sampeyan pabrik utawa perusahaan dagang?

A: Kita pabrik

P: Apa sampeyan bisa menehi conto gratis?

A: Mesthi, yen jumlah sampel ora gedhe, iku gratis

P: Kepiye pabrik sampeyan nindakake babagan kontrol kualitas?

A: 100% inspeksi kabeh produk.

Q: Apa sampeyan bisa OEM utawa ODM?

A: wektu timbal yaiku 15-25 dina sawise nampa pembayaran simpenan.


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen ing kene lan kirim menyang kita