330kg kanthi kompak piring 38.0kn Reversible

Katrangan singkat:

ACE bisa nawakake macem-macem jinis comapctor piring. Sawise mesin urip, piring sing rata lan abot bakal saya munggah lan mudhun kanthi cepet kaya sing dikarepake operator.


Detail Produk

Video sing Gegandhengan

Umpan Balik

Tag Produk

Bobot lan kekuatan tamping
Pemadat Plate 270KGS kanthi kekuatan sentrifugal 36.0kn

Fitur
Mundhake kejut gedhe nyuda geter ing gagang lan geladak ndhuwur
Bar angkat sing dipasang ing tengah ngidini transportasi gampang mlebu lan metu saka trenches.
Kontrol throttle industri tugas berat kasedhiya minangka standar

Mesin Opsional:

HONDA GX390 13.0HP
Mesin Petrol Cina 13.0HP
Kama Diesel 186FE 9.0hp, listrik wiwitan

Lingkup sing Ditrapake:
FORWARD lan REVERSE kanggo pilihan sampeyan. Parit sing luwih anyar, proyek gawe dalan umum, pondasi kompak lan backfill minangka kabeh tugas standar kanggo kompak tugas sing abot.

apppp apppp2 appp31

Model

C-270HD

C-270CH

C-270D

C-270KH

C-270BS

Mesin

4-storke digawe adhem kanthi udhara

Jinis Mesin

 Honda GX390

Mesin Petrol Cina

Diesel Cina 186F

Kohler CH440

Briggs & Stratton

Kw kw (hp)

9.5 (13.0)

9.5 (13.0)

6.6 (9.0)

10 (14)

9.9 (13.5)

Bobot kg (lbs)

270 (596)

270 (596)

293 (646)

270 (596)

270 (596)

Frekuensi vpm

3750

Pasukan Centrifugal kN

36

Cm ambane pemadatan (ing)

90 (34)

Kacepetan Plancongan cm / s (ing / s)

35 (14)

Efisiensi m 2 / jam (fr 2 / jam)

650 (6950)

Ukuran Plate cm (ing)

89 * 67 (35 * 26)

Paket cm (ing)

98 * 70 * 114

Gambar rinci

concrete plate compactor honda plate compactor petrol plate compactor

 

Video Kerja

Kauntungan Perusahaan

Tindakake saran saka pelanggan sawise nampa produk, lan coba paling apik kanggo ngatasi lan ningkatake kualitas lan layanan

luwih saka 90% produk diekspor

Fokus karo Agen Eksklusif lan njupuk pelanggan supaya bisa bebarengan

Pabrik kita

factory2 factory1 factory3

FAQ

1. Apa sampeyan pabrik asli?
A: Ya, kita minangka produsen profesional sing duwe pengalaman 25 taun  

2. Apa jinis syarat pembayaran sing bisa ditampa?
A: Biasane kita bisa nggarap T / T
 
3. Istilah incotermia 2010 sing bisa digunakake?
A: Biasane kita bisa kerja ing FOB (Ningbo), CFR, CIF
 

 

 


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita

    Kategori produk