65kgs kanthi 10.5kn Kompak Plate pasukan kedher

Katrangan singkat:

Kompor plat maju C-60 10.5KN menehi kontraktor proyektivitas produktivitas lan fleksibilitas sing dibutuhake. Khusus ditrapake kanggo ngrusak lemah sing padhet, peralatan iki gampang diowahi kanthi radius cilik. Struktur entheng gampang dioperasikake lan diangkut.


Detail Produk

Video sing Gegandhengan

Umpan Balik

Tag Produk

Bobot lan kekuatan tamping
65KGS Plate compactor kanthi kekuatan sentrifugal 10.5kn

Fitur
Gagang sing bisa dilipat supaya gampang transportasi lan stok .Cendhakan cepet uga kasedhiya
Pemasangan kejut tugas abot nyuda geter ing mesin lan gagang ndhuwur
Tangki protèktif lan tangki banyu kasedhiya minangka opsional

Mesin Opsional:
1.B & S 5HP / 6.5HP
2. Robin EY20 5.0HP / SABARU EX17 6.0HP
3.HONDA GX160 5.5HP / GX200 6.0HP

Lingkup sing Ditrapake:
Aspal, lemah, wedhi, kerikil, lan lemah campuran ing bidang konstruksi, teknik sipil utawa dalan, gardening, gampang ditangani, duwe performa tinggi, awet, gampang operasi, desain pangopènan kurang ramah pangguna.

apppp apppp2 appp31

Aksesoris opsional
Gagang sing bisa dilipat
Rodha troli
Tikar karet

Spesifikasi Tanggal:
Model

C-60HD

C-60RB

C-60SB

C-60BS

C-60LF

Jinis mesin

4-adhem hawa-siklus, siji silinder

Model

Honda GX160

Robin EY20

Subaru EX17

Briggs & Stratton 1062

LONCIN GF200

daya mesin

5.5HP

5.0HP

6.0HP

5.0HP

5.5HP

Frekuensi

5800

Pasukan Centrifugal

10,5KN

Nganggo kacepetan

20 m / menit (16 in / s)

Ukuran piring

530 * 350 mm

NW / GW:

65KGS / 75KGS

Ukuran kemasan

790 * 480 * 720mm

Video Kerja

Kauntungan Perusahaan

Tindakake saran saka pelanggan sawise nampa produk, lan coba paling apik kanggo ngatasi lan ningkatake kualitas lan layanan

luwih saka 90% produk diekspor

Fokus karo Agen Eksklusif lan njupuk pelanggan supaya bisa bebarengan

Pabrik kita

factory2 factory1 factory3

FAQ

1. Apa sampeyan pabrik asli?
A: Ya, kita minangka produsen profesional sing duwe pengalaman 25 taun  

2. Apa jinis syarat pembayaran sing bisa ditampa?
A: Biasane kita bisa nggarap T / T
 
3. Istilah incotermia 2010 sing bisa digunakake?
A: Biasane kita bisa kerja ing FOB (Ningbo), CFR, CIF
 
4. Kepiye babagan wektu pangiriman?
A: Sajrone 7-30 dina sawise nampa setoran

 

 


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita

    Kategori produk