77kgs kanthi Compact Plate Honda 13.5kn

Katrangan singkat:

Kompor piring ACE bisa nambah produktivitas lan keluwesan. Lan desain struktur khusus ndadekake luwih gampang dioperasikake lan dikirim.


Detail Produk

Video sing Gegandhengan

Umpan Balik

Tag Produk

Bobot lan kekuatan tamping
77KGS Plate compactor kanthi kekuatan sentrifugal 13.5kn

Fitur
Nangani sing bisa disetel nggawe operasi easiler.
Rodha internal supaya gampang transportasi
Tutup sabuk sing disegel kanggo nyegah wedhi lan lemah ing

Mesin Opsional:
HONDA GX160 5.5HP
Mesin Diesel 170F 4.0HP
ROBIN EY20 5.0HP
Loncin GF200 6.5HP

Lingkup sing Ditrapake:
Desain kuat kanggo kompaksi bahan wedhi, kerikil, aspal, grit lan granular.

apppp apppp2 appp31

Aksesoris opsional
Gagang sing bisa dilipat
Rodha troli
Tikar karet

Spesifikasi Produk Liyane
Model

C-77HD

C-77RB

C-77SB

C-77BS

C-77LC

Jinis mesin

4-adhem hawa-siklus, siji silinder

Model

Honda GX160

Robin EY20

Subaru EX17

Briggs & Stratton 1062

LONCIN GF200

daya mesin

5.5HP

5.0HP

6.0HP

5.0HP

6.5HP

Frekuensi

5800

Pasukan Centrifugal

13.5KN

Nganggo kacepetan

20 m / menit (16 in / s)

Ukuran piring

560 * 430 mm

NW / GW:

77KGS / 85KGS

Ukuran kemasan

640 * 520 * 750mm

Video Kerja

Kauntungan Perusahaan

Tindakake saran saka pelanggan sawise nampa produk, lan coba paling apik kanggo ngatasi lan ningkatake kualitas lan layanan

luwih saka 90% produk diekspor

Fokus karo Agen Eksklusif lan njupuk pelanggan supaya bisa bebarengan

Pabrik kita

factory2 factory1 factory3

FAQ

1. Apa sampeyan pabrik asli?
A: Ya, kita minangka produsen profesional sing duwe pengalaman 25 taun  

2. Apa jinis syarat pembayaran sing bisa ditampa?
A: Biasane kita bisa nggarap T / T
 
3. Istilah incotermia 2010 sing bisa digunakake?
A: Biasane kita bisa kerja ing FOB (Ningbo), CFR, CIF
 

 

 


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita

    Kategori produk