80kgs kanthi Compact Plate 15.0kn kanthi tank banyu

Katrangan singkat:

Perusahaan Mesin ACE bisa menehi kompak pelat gaya geter sing bermutu. Operator ora bisa nggunakake wektu lan luwih murah kanggo ndandani. Lan rodha internal kanggo transportasi sing gampang.


Detail Produk

Video sing Gegandhengan

Umpan Balik

Tag Produk

Bobot lan kekuatan tamping
80KGS Plate compactor kanthi kekuatan sentrifugal 15.0kn

Fitur
Gagang sing dilipat supaya gampang transportasi lan stok
Pemasangan kejut tugas abot nyuda geter ing mesin lan gagang ndhuwur
Tangki banyu sing gampang dicopot nganggo katup internal lan sambungan selang kasedhiya minangka opsional

Mesin Opsional:
1. Mesin bensin Amerika B & S 5.0HP /6.5HP
2. Mesin Bensin Amerika Kohler CH260 6.0HP
3. Mesin Bensin Subaru EX17 6.0HP

Lingkup sing Ditrapake:
Cocog kanggo kabeh aplikasi-curbs, talang, ngubengi tank, formulir, kolom, footing, lanskap, blok paving, saluran pembuangan lan cahya kanggo dalan ndandani dalan. kanthi mat karet opsional lan sistem alat penyiram banyu kanggo aspal panas lan adhem

apppp apppp2 appp31

Aksesoris opsional
1. Gagang sing bisa dilipat supaya gampang transportasi lan saham
2. Rodha troli nyedhiyakake gampang transportasi kompak piring bisa diangkut
3. Tikar karet kanggo pemadatan paving bata kasedhiya
4. Plat wesi utawa piring baja 65MN
5. Unit getaran getaran utawa unit getaran aluminium

 

Plat kompak

Model

C-80T

C-100T

Mesin

Petrol, Honda GX160

Petrol, LONCIN GF200

Robin EY20

Petrol, Honda GX160

Petrol, LONCIN GF200

Mesin

5.5HP

6.5HP

5.0HP

5.5HP

6.5HP

Jinis kobongan

Digawe adhem kanthi udara, silinder siji, 4-stroke

Digawe adhem kanthi udara, silinder tunggal, 4-stroke

Pasukan sentrifugal

13.0KN

20.0KN

Ambane kompak

30cm

40cm

Ukuran piring dhasar

L 500 × W 480mm

L 620 × W 480mm

Frekuensi Kedher

5500 vpm

5500 vpm

Kacepetan Plancongan

40 cm / m

40 cm / m

Efisiensi

620m2 / jam

660m2 / jam

GW / NW

90kgs / 80kgs

110 / 100kgs

Ukuran pengiriman

830 * 520 * 790mm

850 * 520 * 790mm

Gambar rinci

concrete plate compactor honda plate compactor petrol plate compactor

 

Video Kerja

Kauntungan Perusahaan

Tindakake saran saka pelanggan sawise nampa produk, lan coba paling apik kanggo ngatasi lan ningkatake kualitas lan layanan

luwih saka 90% produk diekspor

Fokus karo Agen Eksklusif lan njupuk pelanggan supaya bisa bebarengan

Pabrik kita

factory2 factory1 factory3

FAQ

1. Apa sampeyan pabrik asli?
A: Ya, kita minangka produsen profesional sing duwe pengalaman 25 taun  

2. Apa jinis syarat pembayaran sing bisa ditampa?
A: Biasane kita bisa nggarap T / T
 
3. Istilah incotermia 2010 sing bisa digunakake?
A: Biasane kita bisa kerja ing FOB (Ningbo), CFR, CIF
 

 

 


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita

    Kategori produk