90kgs kanthi rega 15.0kn Plate Compactor

Katrangan singkat:

C-90 Plate compactor kanthi kekuatan 15.0kn vibrator, desain kanggo kompaksi wedhi, kerikil, grit lan granularmaterial.


Detail Produk

Video sing Gegandhengan

Umpan Balik

Tag Produk

Bobot lan kekuatan tamping
Kompak 90KGS Plate kanthi kekuatan sentrifugal 15.0kn

Fitur
Kurang wektu lan luwih murah kanggo ndandani
Plat basa radius supaya gampang tekan sudhut
Bingkai protaktif kasedhiya minangka opsional

Mesin Opsional:
HONDA GX160 5.5HP
Mesin Diesel 170F 4.0HP
ROBIN EY20 5.0HP
Loncin GF200 6.5HP

Lingkup sing Ditrapake:
Cocog kanggo kompak ing pinggir dalan, saluran abument, alur ing terenches sing sempit ..

apppp apppp2 appp31

Aksesoris opsional
Gagang sing bisa dilipat
Rodha troli
Tikar karet

Spesifikasi Produk Liyane
Model

C-90HD

C-90RB

C-90SB

C-90BS

C-90LC

Jinis mesin

4-adhem hawa-siklus, siji silinder

Model

Honda GX160

Robin EY20

Subaru EX17

Briggs & Stratton 1062

LONCIN GF200

daya mesin

5.5HP

5.0HP

6.0HP

5.0HP

6.5HP

Frekuensi

5800

Pasukan Centrifugal

15.0KN

Nganggo kacepetan

20 m / menit (16 in / s)

Ukuran piring

600 * 470 mm

NW / GW:

90KGS / 98KGS

Ukuran kemasan

690 * 530 * 700mm

Gambar rinci

plate compactor vibratory plate compactor vibratory plate compactor2

 

Video Kerja

Kauntungan Perusahaan

Tindakake saran saka pelanggan sawise nampa produk, lan coba paling apik kanggo ngatasi lan ningkatake kualitas lan layanan

luwih saka 90% produk diekspor

Fokus karo Agen Eksklusif lan njupuk pelanggan supaya bisa bebarengan

Pabrik kita

factory2 factory1 factory3

FAQ

1. Apa sampeyan pabrik asli?
A: Ya, kita minangka produsen profesional sing duwe pengalaman 25 taun  

2. Apa jinis syarat pembayaran sing bisa ditampa?
A: Biasane kita bisa nggarap T / T
 
3. Istilah incotermia 2010 sing bisa digunakake?
A: Biasane kita bisa kerja ing FOB (Ningbo), CFR, CIF
 

 

 


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita

    Kategori produk