Babagan Kita

Mesin ACE kanthi optimal nggabungake kekuwatan lan kepinteran supaya bisa ngasilake mesin beton lan pemadatan sing paling apik. Minangka pabrikan utama alat konstruksi tugas berat Cina, kita bisa nawakake macem-macem alat khusus kanggo klien kalebu pompa banyu, pemotong rebar, bender rebar, gergaji beton, lan campuran beton. Uga kasedhiya pilihan lengkap aksesoris peralatan beton. Cocog banget kanggo konstruksi lan pangopènan dhasar, produk asring digunakake ing fasilitas kayata dalan, omah, plaza, ril sepur, lan bandara.

fdsgdf (1)

fdsgdf (2)

fdsgdf (3)

 Alat ACE disetujoni miturut standar industri kayata CE lan CCC. Wiwit taun 2009, fasilitas produksi wis diaudit saben taun dening para profesional saka Grup TÜV SÜD. Wiwit jaringan distribusi luar negeri didegake ing taun 2005, kita wis ngamanake tujuan ekspor ing wilayah kalebu Amerika, Afrika, Eropa Wétan, Asia Tenggara, Timur Tengah, lsp.

Sertifikat Lanjut

Perusahaan kita digabungake ing 1995 minangka Pabrik Mesin Konstruksi Zhenxing. Kita kantor pusat ing Distrik Yinzhou Kutha Ningbo, bandhulan Tiongkok kanggo jarum geter-operasi diwiwiti kanthi spesialisasi komponen iki. Saklawasé 2 dekade pengalaman dagang asing ngidini kita muncul dadi pabrikan utama ing industri domestik. Properti perusahaan kita ngluwihi 8.000m2 nalika jubin lantai gabungan fasilitas kita nganti 23,000m2. Cedhak karo Pelabuhan Ningbo lan Bandara Internasional Lishe menehi logistik sing trep.

Alasan Milih Ningbo Ace Machinery Co., Ltd.

Kita duwe modal terdaftar 1,3 yuta RMB lan luwih saka 120 karyawan kalebu 3 insinyur produk, 3 supervisor produksi, 4 manajer gudang, 5 konsultan QA, 8 personel operasional, lan 95 tenaga kerja trampil. Ing 2012, kita nyathet bathi 38 yuta RMB. Infrastruktur perusahaan kita dipérang dadi departemen mandhiri kanggo spesialisasi kayata pangembangan, produksi, perakitan, sampling, sanitasi, jaminan kualitas, lan sumber daya manungsa. Manajemen pribadi ngidini kita vitalisasi lingkungan kerja lan ningkatake proses aliran nalika ngatur sistem kontrol kualitas kanthi ketat.

Kanthi kualitas produk minangka prioritas nomer siji, kita bakal nggawe merek sing nemtokake industri.