Babagan awake dhewe

Mesin ACE kanthi optimal nggabungake kekuwatan lan kepinteran kanggo nggawa sampeyan sing paling apik ing mesin beton lan kompaksi.Minangka Produsèn Cina anjog saka alat construction heavy-tugas, kita bisa kurban klien sawetara saka sudhut peralatan darmabakti kalebu pump banyu, rebar cutter, rebar bender, beton saw, lan mixer beton.Uga kasedhiya pilihan lengkap aksesoris peralatan beton.Apik banget kanggo konstruksi lan pangopènan dhasar, produk kita asring digunakake ing papan kerja kayata dalan, omah, plaza, ril sepur, lan bandara.

fdsgdf (1)

fdsgdf (2)

fdsgdf (3)

Piranti ACE disetujoni dening standar industri kayata CE lan CCC.Wiwit taun 2009, fasilitas produksi kita wis diaudit saben taun dening para profesional saka TÜV SÜD Group.Wiwit jaringan distribusi jaban rangkah kita diadegake ing taun 2005, kita wis ngamanake tujuan ekspor ing wilayah kalebu Amerika, Afrika, Eropa Timur, Asia Tenggara, Timur Tengah, lsp.

Sertifikat Lanjutan Kita

Perusahaan kita digabung ing taun 1995 minangka Pabrik Mesin Konstruksi Zhenxing.Kita kantor pusat ing Distrik Yinzhou ing Kutha Ningbo, cradle Cina kanggo jarum vibrator-operasi kita diwiwiti kanthi spesialisasi ing komponen iki.Saklawasé 2 dekade pengalaman perdagangan manca ngidini kita muncul minangka pabrikan sing misuwur ing industri domestik.Properti perusahaan kita ngluwihi 8,000m2, dene area lantai gabungan fasilitas kita nganti 23,000m2.Cedhak karo Pelabuhan Ningbo lan Bandara Internasional Lishe menehi logistik sing trep.

Alasan Milih Ningbo Ace Machinery Co., Ltd

Kita duwe modal kadhaptar 1,3 yuta RMB lan luwih saka 120 karyawan kalebu 3 insinyur produk, 3 pengawas produksi, 4 manajer gudang, 5 konsultan QA, 8 personel operasional, lan 95 buruh trampil.Ing 2012, kita nyathet bathi 38 yuta RMB.Infrastruktur perusahaan kita dipérang dadi departemen sing mandhiri kanggo spesialisasi kayata pangembangan, produksi, perakitan, sampling, sanitasi, jaminan kualitas, lan sumber daya manungsa.Manajemen pribadi ngidini kita nguri-uri lingkungan kerja lan nambah proses aliran nalika ngatur sistem kontrol kualitas.

Kanthi kualitas produk minangka prioritas nomer siji, kita bakal nggawe merek sing nggawe maneh industri.