Mesin panandha dalan kabeh

Katrangan singkat:

TW-FJ All-in-one Thermoplastic Kneader Marking Machine minangka mesin meksa tangan multi-fungsi sing terintegrasi karo ketel leleh panas lan mesin tandha kneader, sing ditrapake kanggo proyek cilik nanging sumebar lan kasebar kaya pamisahan, sekolah, lingkungan perumahan lan pabrik. Mesin ukuran lan bobote cilik, gampang lan gampang dioperasikake mung digunakake rong operator.


Detail Produk

Video sing Gegandhengan

Umpan Balik

Tag Produk

Mesin kasebut utamane ditrapake kanggo proyek cilik nanging nyebar lan nyebar kaya parkiran, sekolah, lingkungan perumahan lan pabrik. Mesin ukuran lan bobote cilik, gampang lan gampang dioperasikake mung digunakake rong operator.

Parameter Teknis

Mesin Tandha Kneader Thermoplastic TW-FJ Kabeh-ing-siji

Ukuran njaba (L * W * H) 1200X900X1100mm
Bobot mesin total 220KG
Kapasitas tangki bahan lapisan 120KG
Kapasitas kothak manik kaca 25KG
Kekandelan jas 1.2--4mm
Cara ngirim manik Gear driven, Kopling Otomatis
Suhu saka bahan lapisan sing digawe panas 170-220
Norma silinder LPG 15KG
Jembar tandha 100、150、200、300mm , luwih ditrapake kanggo garis zebra 400、450mm
Efisiensi kerja saben dinane 150m2
Bisa nglengkapi driver sing nyurung, nambah piring, nambah kursi? Plate Boosting / Kursi Peningkatan 

Fitur:

1. Rantai sing didhukung tangan nyurung impeller kanggo ngganggu bahan leleh, entheng lan gampang digunakake.
2. tungku tekanan tengah khusus wis dienggo kanggo industri, sing duwe efisiensi termal sing dhuwur lan leleh cepet.
3. Katup saklar sing bisa dikontrol kanthi unik ing dalan geni bisa ngidini operator ngerteni kahanan geni lan nyetel kontroler dalan geni lan nyalahe. Mangkene nggawe karya tandha luwih aman lan luwih efisien.
4. Loro ekstraksi sing bisa dipindhah tumpukan gas pembuangan ing wektu kanggo njaga lingkungan kerja sing apik.
5. Tutup sing bisa dilepas telung lapisan dadi luwih gampang kanggo ngresiki ceret lan ngganti bahan leleh kanthi warna sing beda.

Gambar Detil:

hot melt road marking paint paint on asphalt road marking machine

Aplikasi:

crossing1 crossing2 crossing3

Video sing digunakake

Kauntungan Perusahaan

Tindakake saran saka pelanggan sawise nampa produk, lan coba paling apik kanggo ngatasi lan ningkatake kualitas lan layanan

luwih saka 90% produk diekspor

Fokus karo Agen Eksklusif lan njupuk pelanggan supaya bisa bebarengan

FAQ

1. Apa aku bisa nyetel kekandelan garis? Lan kepiye carane?
A: Ya, bisa diatur nganggo piso lan gantungan. Kekandelan garis normal yaiku 1,2-4 mm.
2. Apa sampeyan bisa ngasilake mesin sing disesuaikan?
A: Ya, kita bisa. Kita minangka produsen mesin tandha dalan termoplastik ing Kota Guangzhou.
3. Kepiye layanan sawise didol?
A: A: Kita tanggung jawab menehi saran teknis sajrone umure mesin. Kita mbantu ngrampungake masalah liwat Whatsapp, Skype, lan email kanthi ngirim gambar lan video.
4. Kepiye carane menehi tandha garis kanthi jembar beda?
A: A: Ana ing pilihan sampeyan. Biasane, disaranake pengiriman laut sing menehi rega cukup. Uga, kanggo suku cadang, bisa uga ing FEDX, DHL lan ekspres internasional ..


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita