Mesin panandha dalan sing nyemprotake adhem

Katrangan singkat:

Mesin penyemprotan cat adhem sing nyurung tangan yaiku mesin tandha tekanan tanpa hawa tekanan tinggi lan berorientasi aliran. Mesin iki didhukung dening mesin kanggo meksa pompa plunger tekanan tinggi supaya bisa digunakake, banjur push cat kanggo nyemprot nganggo tekanan dhuwur. Mesin kabeh duwe kaluwihan struktur sing sederhana, perawatan sing gampang lan bobot entheng. Uga macem-macem model kanggo bedhil semprotan tunggal lan kaping pindho, pangguna bisa milih kanggo nyukupi kebutuhan sing beda-beda.


Detail Produk

Video sing Gegandhengan

Umpan Balik

Tag Produk

Mesin penanda dalan push tangan ditrapake kanggo tandha dalan bandara, parkiran, pabrik lan area adhem liyane kanthi gampang ditandhani, kurang tenaga kerja, efisiensi menehi tandha dhuwur.

Parameter Teknis

Mesin Nyemprot Cat Dingin TW-CP

Ukuran njaba (L * W * H) 1250 mm X1000 mm X1200mm
Bobot mesin total 240KG
Mesin Tenaga Mesin 5,5HP Honda
Lapisan sing cocog Cat tandha semprotan adhem (asam akrilik)
Aliran cat 10L / Min
Tekanan pompa nyemprot 8-12MPA
Pencocokan nozel Nozel Changjiang
Jembar tandha 50,80,100,120,150,200,230,250,300mm, lsp. Mesin kasebut luwih cocog kanggo menehi tandha garis belang 450mm.
Bedhil nyemprot Bisa digunakake bebarengan utawa kapisah
Kekandelan lapisan 1.2-4mm
Aksesoris opsional
  1. Kothak manik kaca
  2. Kopling sistem kontrol batang fleksibel
Efisiensi kerja saben dinane 3000m ²
Bisa nglengkapi driver sing nyurung, nambah piring, kursi nambah? Boosting Drive (nganggo Mesin)

Fitur:
1. Hemat energi lan perlindungan lingkungan: ngirit 30% bahan dibandhingake karo penyemprotan udara tradisional, ora ana pitulung udara, ora percikan, lan perlindungan lingkungan
2. Teknologi penyemprotan tanpa hawa sing nyupir pompa tekanan tinggi kanthi mesin bensin ditrapake kanggo menehi tandha ing lapangan olahraga, bentuk garis bening, lancar, lengkap, lan seragam kanthi efisiensi kerja sing dhuwur.
3 Efek sing kuat: efek atomisasi tekanan tinggi, adhesi sing kuat, ora ana sudut mati ing konstruksi, permukaan sing alus lan rata.
4. Nozel gampang dibongkar, lan nozel sing beda bisa diganti kanggo ngontrol jembar garis sing beda. Bisa digunakake minangka semprotan udhara umum kanggo menehi tandha utawa tandha.
5. Push kanthi tangan, ngowahi kanthi bebas, orientasi sing andal lan kemudi fleksibel.

Bedhil Nyemprot beda kanggo jembar garis sing beda

Model nozel

Mm jembaré garis

Tekanan Pa

Novel dhuwur mm (udakara)

17H10 
(pilihan)

50

5

180

100

10

320

125

425

17H25 
(standar)

150

10

175

200

230

250

300

300

370

23H35

(Pangiriman acak)

300

10

350

350

300

40H50

(pilihan)

400

10

250

500

300

600

370

 

Cathetan: Dhuwur nosel ana hubungane karo viskositas cat lan tekanan pompa semprotan.

Gambar Detil:

cres2 care6cares4

Aplikasi:

app1 app2 app3

Video sing digunakake

Kauntungan Perusahaan

Tindakake saran saka pelanggan sawise nampa produk, lan coba paling apik kanggo ngatasi lan ningkatake kualitas lan layanan

luwih saka 90% produk diekspor

Fokus karo Agen Eksklusif lan njupuk pelanggan supaya bisa bebarengan

FAQ

1. Kepiye layanan sawise didol?
A: Kita tanggung jawab menehi saran teknis sajrone umure mesin. Kita mbantu ngrampungake masalah liwat Whatsapp, Skype, lan email kanthi ngirim gambar lan video.
2. Apa sampeyan bisa ngasilake mesin sing disesuaikan?
A: Ya, kita bisa. Kita minangka produsen mesin tandha dalan termoplastik ing Kota Guangzhou.
3. Kepiye kiriman?
A: Ya, bisa diatur nganggo piso lan gantungan. Kekandelan garis normal yaiku 1,2-4 mm.
4. Kepiye carane menehi tandha garis kanthi jembar beda?
A: A: Ana ing pilihan sampeyan. Biasane, disaranake pengiriman laut sing menehi rega cukup. Uga, kanggo suku cadang, bisa uga ing FEDX, DHL lan ekspres internasional ..


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita