Mesin Trowel Beton Kab

ACE mlaku ing mburi mesin trowel daya menehi permukaan sing lancar menyang slab beton sing anyar diwutahake nalika nambah efisiensi perawatan permukaan.Ing perusahaan kita, kalebu utamaTrowel daya bensin,Trowel Listrik Kab,numpak trowel daya,Trowel daya remote.Panggunaan sistem imbuhan khusus iku ateges kanggo njamin flatness saka lumahing beton.Kothak gear gedhe ditujokake kanggo aplikasi sing mbutuhake torsi rotasi gedhe lan finishing kacepetan dhuwur.Ukuran area kerja minangka faktor penting sing kudu ditimbang amarga trowel kita cocog kanggo digunakake ing papan gedhe.Kanggo tuku mesin troweling sing cocog kanggo proyek sampeyan, sampeyan uga kudu nimbang jinis campuran beton lan kahanan cuaca situs proyek, utawa yen ana alangan lan dalan sing sempit ing situs kasebut.

12Sabanjure >>> Kaca 1 / 2