Poros Vibrator Beton

Ing poros vibrator beton,jarum vibrator beton uga dikenal minangkakedher poker poros .Kasedhiya ing macem-macem diameter, kalebu 25mm, 28mm, 32mm, 35mm, 38mm, 45mm, 50mm, 60mm, 70mm, lan 75mm.Uga bisa ditempelake ing tabung fleksibel saka macem-macem dawa, beda-beda saka 1m kanggo 12m.Kanggo cocog karo syarat proyek tartamtu, poros vibrator konektor duwe jinis Jepang (jinis pin), jinis Dynapac (jinis Malaysia, jinis rusia, jinis Australia, jinis India .... etc. Biasane didorong dening vibrator vibrator beton listrik, vibrator mesin bensin utawa vibrator mesin diesel.

Aplikasi

Cocog kanggo proyek tamping beton umum, jarum vibrator kita wis nemokake aplikasi sing nyebar ing jembatan, pelabuhan, bendungan gedhe, lan proyek konstruksi dhuwur, sing digunakake kanggo ngencengi pondasi utawa tembok konkrit sing diwutahake.