Vibrator Beton Kab

kitavibrator betonana ing limang wangun:vibrator beton listrik,Vibrator beton mesin bensin, vibrator beton diesel, lanvibrator beton frekuensi dhuwur lan vibrator beton portabel gumantung saka jinis panjalukan negara pelanggan.Saben limang varietas bisa dilengkapi karo macem-macem lampiran sing dikenal minangka shaft vibrator beton.Poros poker vibrator biasane kasusun saka poros fleksibel lan jarum (kepala vibrator).Jarum, uga disebut sirah poker kedher, biasane digawe saka tabung baja.Kerjane ing jero beton.

Panggunaan khas vibrator beton ana ing jembatan, pelabuhan, bendungan gedhe, dhuwur, lan situs konstruksi roda banyu, ing ngendi alat vibrator digunakake kanggo njamin pondasi utawa tembok beton tanpa gelembung sing rata.Produk kasebut umume katon ing macem-macem proyek konstruksi gedhe, medium, utawa cilik.Iku nambah Kapadhetan beton, mangkono nambah kekuatan iketan.Uga ngilangake retak, menehi beton dhuwur banyu-tightness.Vibrator minangka alat sing penting kanggo njamin kualitas lan kekuatan kabeh konstruksi beton.

12Sabanjure >>> Kaca 1 / 2