Produk Kita

Koop KD2V80 EU-5 Standard Hydraulic Mini Excavator

Katrangan singkat:

Kanggo model iki, kita wis ngasilake telung jinis, Operasi mekanik, Operasi Pilot lan lengen ayun kanggo pilihan sampeyan. Mesin silinder kembar KOOP Cina 292F utawa mesin Diesel Yanmar kanggo opsional .Aplikasi kanggo: Asring digunakake kanggo karya cilik, proyek cilik, ing kebon ,kebon, lahan pertanian, griya ijo sayuran, ngeduk parit lan karya kotamadya.dirancang kanggo karya cilik, proyek cilik, ing taman, lahan pertanian, karya kotamadya, griya ijo sayuran, ngeduk trench Iku karo mesin cilik, desain prasaja, gampang kanggo njaga.

1. Asli desain paten katon
2. Platform operasi visual sing prasaja
3. Gunakake mesin Diesel silinder siji sing cocog karo standar Emisi Euro 5
4. Kanthi boom lengen tetep
5. Bisa cocog lampiran beda kanggo macem-macem tujuan, kalebu beda ukuran ember, palu, grapples lan auger etc
6. Nampa ODM & OEM kustomisasi khusus


Detail Produk

Tag produk

Fitur utama

Tipe Mesin, Daya, Emisi, Sertifikat:
Yanmar 3TNV70 14HP mesin Diesel utawa Cina top Brand KOOP KD2V80 V-Tipe, 2-Silinder Water-cooled 14KW Mesin Diesel

Sertifikat Khusus Operasi Konsol:
Meja operasi sing nyaman, gagang kontrol sing cendhak lan gampang;Weker lenga bakal sok dong mirsani pangguna kanggo mateni mesin nalika ora ing wektu kerja dening kabar swara lan kabar cahya.

Merk Tubing:
Pipa lenga kasebut saka merek terkenal Jerman 'Continetal', sing nduweni kualitas dhuwur.

Bukti Khusus:
Lengen hidrolik digunakake pabrik sing padha karo Yanmar, XCMG lan SANY
Sistem operasi mekanik utawa sistem operasi Pilot kanthi penampilan sing apik, kanthi lengen ayun bisa digunakake ing pojok

Kontrol kualitas:
"Kualitas urip kita", Kita milih kabeh spare parts dening merek misuwur lan nyoba saben mesin kanggo 10 menit sawise Déwan

Spesifikasi Teknis:

CX-13T Hydraulic Mini Excavator
Jinis Mesin  gdfsfdgs  fdsafs  gdfgsdf
Model CX13T CX13A CX13B
ukuran Spesifikasi Spesifikasi Spesifikasi
Tapak Roda 1280 mm 1280 mm 1280 mm
Dawane trek 2808 mm 2808 mm 2808 mm
Reresik lemah saka platform ndhuwur 400 mm 400 mm 400 mm
Radius puteran buntut 784 mm 784 mm 784 mm
Jembar 1040 mm 1040 mm 1040 mm
Jembar trek 180 mm 180 mm 180 mm
Dhuwur trek 330 mm 330 mm 330 mm
dawa 2870 mm 2870 mm 2870 mm
Dhuwur (karo Canopy) 2200 mm 2200 mm 2200 mm
Range operasi Spesifikasi Spesifikasi Spesifikasi
Rentang kerja 2950 mm 2950 mm 2950 mm
Radius penggalian maksimum 3560 mm 1750 mm 1750 mm
ambane ngeduk maksimum 2150 mm 2710 mm 2710 mm
Dhuwur ngeduk maksimum 1950 mm 1950 mm 1950 mm
Kedalaman penggalian vertikal maksimum 1475 mm 1475 mm 1475 mm
Radius ayunan minimal 1430 mm 1430 mm 1430 mm
Dhuwur piring bulldozing 350 mm 350 mm 350 mm
Ambane saka piring bulldozing 260 mm 260 mm 260 mm
Jinis mesin VType, 2-Silinder, 4-Stroke, Water-cooled;Koop KD2V80, emisi Euro 5 VType, 2-Silinder, 4-Stroke, Water-cooled;Koop KD2V80, emisi Euro 5 VType, 2-Silinder, 4-Stroke, Water-cooled;Koop KD2V80, emisi Euro 5
daya engine 12 kw 12 kw 12 kw
Bobot Operasi (Kg) 1250 KGS 1280 KGS 1320 KGS
Kapasitas ember 0,025 m³ 0,025 m³ 0,025 m³
Lengan rotatable utawa ora Ora bisa diputer Bisa diputer Bisa diputer
Sistem operasi Operasi katup mekanik Operasi katup mekanik Operasi katup pilot
Gambar Detail  Gambar 1  gfsdgf  gfsgfd
 vdfsgf  hgfhdf  jghfjhg

Aksesori kanggo Opsional:

e26a3505

 

Sertifikasi

gfdh (1)
gfdh (2)
gfdh (3)

Aplikasi

Aplikasi kanggo: Asring digunakake kanggo karya cilik, proyek cilik, ing kebon, kebon, lahan pertanian, griya ijo sayuran, ngeduk parit lan karya kotamadya.dirancang kanggo karya cilik, proyek cilik, ing taman, lahan pertanian, karya kotamadya, griya ijo sayuran, ngeduk trench Iku karo mesin cilik, desain prasaja, gampang kanggo njaga.

61bc5154-300x222
1048904f-300x222
b139dcd2-300x222

Video kerja

Kaluwihan Perusahaan

Kita duwe 6 dodolan Internasional sing apik, 2 insinyur kanthi pengalaman 15 taun lan 3 QC, Kita njaga kualitas apik lan rega sing kompetitif kanggo njamin para pelanggan entuk manfaat

250 jam kerja njamin kualitas wektu, Nyedhiyani layanan video sawise-sales

Produk kualitas sing wis diekspor menyang luwih saka 50 negara

Pabrik kita

ea601d82-300x222
28ec99901-300x222
b99a58eb-300x222

FAQ

P: Apa sampeyan pabrik utawa perusahaan dagang?

A: Kita pabrik

P: Kepiye pabrik sampeyan nindakake babagan kontrol kualitas?

A: 100% inspeksi kabeh produk.

P: Apa sampeyan duwe jumlah pesenan minimal?

A: Pesenan mini yaiku 5 pcs

Q: Apa sampeyan bisa OEM utawa ODM?

A: wektu timbal yaiku 15-25 dina sawise nampa pembayaran simpenan.


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • PRODUK RELATED

    Tulis pesen ing kene lan kirim menyang kita