Produk Kita

1680KG karo 0.045CBM Hydraulic Mini Excavator

Katrangan singkat:

Mini Excavator 1680kgs kanthi mesin Diesel Yanmar 3TNV74, Operasi Mekanik, Operasi Pilot lan lengan ayun kanggo pilihan sampeyan.

ACE Micro Excavator kanthi desain meja operasi sing nyaman kaya papan dash indikasi mobil, desain pisanan ing China.
Ageng digunakake ing kebon, Orchard, farmland lan karya kotamadya .karo alangan cepet bisa nambah aksesoris pribadi kaya: Auger, rake, ripper, kayu njupuk, break palu lan 200/300/500/1000mm ember.
Urip dawa kanggo mesin inti Yanmar 3TNV74.

1. Japanese Imported EATON account lumampah lan puteran motor
2. Yanmar 3TNV743-silinder mesin diesel
3. Pipa lenga saka Jerman
merek misuwur 'Continetal', kang ing
kualitas dhuwur.
4. Nampa kustomisasi khusus ODM & OEM 5. YANMAR 3TNV74 / PERKINS 403J-11 kanggo pilihan


Detail Produk

Tag produk

Fitur utama

Tipe Mesin, Daya, Emisi, Sertifikat:
Asli Yanmar 3-silinder 3NTV74 11.2kw Diesel engine karo EPA disetujoni, babar pisan donya

Sertifikat Khusus Operasi Konsol:
Desain meja operasi Comforatbel kaya papan dash indiction mobil, desain pisanan ing China

Merk Tubing:

Pipa lenga kasebut saka merek terkenal Jerman 'Continetal', sing nduweni kualitas dhuwur.

Bukti Khusus:
Sistem kontrol hidrolik kanthi katup 8 rute, pabrik minangka Yanmar, XCMG, SANY
Motor travel lan konektor Center dening USA Eaton Brand

Kontrol kualitas:
"Kualitas minangka urip kita", Kita mesthi fokus ing kontrol kualitas lan pilihan bagean saka wiwitan nganti pungkasan.kita duwe Sertifikasi CE kanggo mesin lan Sertifikasi EPA kanggo mesin Diesel

Spesifikasi Teknis:

0be42f4d-300x294
1b2b0bdc-300x300
77d4ae48-236x300
Paramèter mesin ukuran
Model CX17 Sakabèhé Length 3290 mm
Bobot Operasi 1650 KGS Sakabèhé Jembar 1054 mm
Kapasitas ember 0,045 m³ Dhuwur sakabèhé 2400 mm
Daya Rated 11,2 KW / 2200rpm Track Length 1670 mm
Max. Tekanan Sistem Hidrolik 16Mpa Jembar Trek 1055 mm
Max Walking Speed 1,5 km/j Platform Ground Clearance 460 mm
Max Digging Force 10,5 KN Platform Ground Clearance 460 mm
Kacepetan Rotary Platform 11 rmp Platform Ground Clearance 460 mm
Range kerja Konfigurasi mesin
Maks.Dhuwur ngeduk 3275 mm Model Engine YANMAR 3TNV74
Max Digging ambane 2150 mm Rotasi Motor American Eaton (made-in Jepang)
Maks.Radius Penggalian 3560 mm Motor mlaku American Eaton (made-in Jepang)
Max Dumping Dhuwur 2310 mm Selang Hidrolik Kab Jerman Contitech
Jari-jari girasi buntut 740 mm POMPA USA
ba7aa6c8
84e42c01-300x257
3449a029-300x272
e26a3505

Sertifikasi

gfdh (1)
gfdh (2)
gfdh (3)

Aplikasi

Aplikasi kanggo karya cilik, proyek cilik, ing taman, kebon, lahan pertanian, griya ijo sayuran, ngeduk parit lan karya kotamadya .karo alangan cepet bisa nambah alat aksesoris kaya: Auger, rake, ripper, njupuk kayu, break palu lan 200/300/ 500/1000mm ember, sing bisa cocog kanggo macem-macem wilayah.

ea601d82-300x222
3e2007c8-300x222
84e42c01-300x257

Video kerja


Kaluwihan Perusahaan

250 jam kerja njamin kualitas wektu, Nyedhiyani layanan video sawise-sales

Produk kualitas sing wis diekspor menyang luwih saka 50 negara

Kanthi pengalaman manufaktur 25 taun lan pengalaman ekspor luwih saka 15 taun lan spesialisasi ing riset lan pabrik mesin Bangunan

Pabrik kita

28ec99901-300x222
ea601d82-300x222
8e2f6e68-300x222

FAQ

P: Apa sampeyan pabrik utawa perusahaan dagang?

A: Kita pabrik

P: Apa sampeyan bisa menehi conto gratis?

A: Mesthi, yen jumlah sampel ora gedhe, iku gratis

P: Kepiye pabrik sampeyan nindakake babagan kontrol kualitas?

A: 100% inspeksi kabeh produk.

P: Apa sampeyan duwe jumlah pesenan minimal?

A: Pesenan mini yaiku 5 pcs

P: Kepiye babagan wektu garansi?

A: 1 taun utawa 2000 jam.We Pundhak kabeh biaya sak periode babar pisan, kalebu barang.


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • PRODUK RELATED

    Tulis pesen ing kene lan kirim menyang kita