Mesin Tandha Dalan Manual

Katrangan singkat:

ACE bisa menehi mesin tandha dalan manual kanthi kualitas tinggi. Mesin Panyirian Tangan Push minangka salah sawijining mesin kunci kanggo menehi tandha leleh termo. Kualitas tandha gumantung karo stabilitas pigura mesin lan jangkoan operasi hopper marking, sing nuduhake prabédan kinerja mesin.


Detail Produk

Video sing Gegandhengan

Umpan Balik

Tag Produk

Mesin Tandha Dalan Termoplastik digunakake kanggo menehi tandha garis reflektif (garis lurus, garis burik, panah arah, huruf lan simbol) ing dalan gedhe, dalan kutha, parkir, pabrik lan gudang. Nduwe rong model Hand Push lan siji otomatis (didhukung mesin).

Parameter Teknis

Mesin Mark Push Tangan (Tipe Screed)
Model TW-H
Panutup Termoplastik
Mesin Manual siji, ora ana mesin
Ukuran 1200 mm * 900 mm * 900mm
Kapasitas output Udakara 1500m / jam kanggo baris terus sing standar
Paint kekandelan 1.2-4mm
Jembar Aplikasi 100mm, 150mm, 200mm
Pangopènan suhu kanggo cat 170-220
Norma silinder LPG 15kg10kg
Jembar tandha 50,80,100,120,150,200,230,250,300mm, lsp. Mesin kasebut luwih cocog kanggo menehi tandha garis belang 450mm.
Kapasitas tank kanggo thermoplastic 105kg
Fungsi Tetep cat sing lebur dadi anget lan tandhani garis.
Bobot mesin total 125kg
Kapasitas kothak manik kaca 25kg
Cara dispensasi manik Didhorong Gir, Kopling Otomatis
Bisa nganggo preheater Nggih
Efisiensi kerja saben dinane 1000 m2
Bisa nglengkapi driver sing nyurung, nambah piring, kursi nambah? Boosting Drive (nganggo Mesin)

Fitur utama Mesin Tandha Dalan Termoplastik:

1.Luwih stabil:
Liwat pangaturan gravitasi, rodha ngarep sing amba, Mesin Tandha luwih stabil tinimbang sing tradisional nalika menehi tandha nyebrang zebra 450mm.

2. korek:
Liwat tes gravitasi bola-bali, rechoose poros anyar, mesin tandhane luwih entheng, nyuda intensitas kerja operator. Dadi, tandha bisa dadi luwih gampang lan efektif.

3. Gampang dioperasikake:
Tandha jangkauan operasional hopper minimal saka 300mm nganti 200mm, luwih akurat, luwih gampang dikontrol, mula ana masalah kayata penundaan hopper alon lan ujung tanda pungkasan sing ora rata ditanggulangi. Struktur menekan blok geser multi-titik digunakake kanggo nyegah penyihir kebocoran materi asring kedadeyan ing produk sing padha amarga loro-lorone sing ditekan kanthi ketat lan deformasi gedhe ing tengah produk.

FUJIAN

Aplikasi:

FUJIANFUJIANFUJIAN

Video sing digunakake

Kauntungan Perusahaan

Tindakake saran saka pelanggan sawise nampa produk, lan coba paling apik kanggo ngatasi lan ningkatake kualitas lan layanan

luwih saka 90% produk diekspor

Fokus karo Agen Eksklusif lan njupuk pelanggan supaya bisa bebarengan

FAQ

1. Kepiye kiriman?
A: Ana ing pilihan sampeyan. Biasane, disaranake pengiriman laut sing menehi rega cukup. Uga, kanggo suku cadang, bisa uga ing FEDX, DHL lan ekspres internasional.
2. Apa sampeyan bisa ngasilake mesin sing disesuaikan?
A: Ya, kita bisa. Kita minangka produsen mesin tandha dalan termoplastik ing Kota Guangzhou.
3. Apa aku bisa nyetel kekandelan garis? Lan kepiye carane?
A: Ya, bisa diatur nganggo piso lan gantungan. Kekandelan garis normal yaiku 1,2-4 mm.
4. Apa sampeyan bisa ngasilake mesin sing disesuaikan?
A: Ya, kita bisa. Kita produsen mesin tandha dalan termoplastik ing Kota Guangzhou ..


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita