Kabar

  • Desain lan Mesin Anyar Mini Excavator

    Versi paling anyar sing cilik, produktif, lan wis dikembangaké karo pangguna ing atine.SV18 ngasilake torsi 51.4nm ing 1,500rpm lan didhukung dening mesin diesel 12.9hp generasi sabanjure Yanmar 3TNV70-VBA2( Yanmar excavator).Kuat lan efisien, operator entuk manfaat saka kelas-...
    Waca liyane
  • Produk panas kita - vibrator beton

    Vibrator beton kita ana ing limang wujud: vibrator beton listrik, Vibrator beton mesin bensin, vibrator beton diesel, lan vibrator beton frekuensi dhuwur lan alat vibrator beton portabel gumantung saka jinis panjalukan negara pelanggan.Saben limang varietas bisa dadi ...
    Waca liyane
  • Soko babagan compactor piring sing bisa dibalik

    Kontraktor bisa entuk produktivitas lan keluwesan sing dhuwur sing dibutuhake karo kompaktor piring sing bisa dibalik.Kanthi piring sing bisa dibalik, pemadatan sing berkualitas bisa dipastikan tanpa nambah biaya tenaga kerja ekstra kanggo proyek kasebut.Ing akeh tugas, ora ana peralatan pemadatan maneh sing dibutuhake amarga p ...
    Waca liyane
  • Lima rincian compactor piring minangka kaluwihan produk

    Pemadat piring siji-arah cocok kanggo pemadatan ing wilayah sing sempit lan dawa kayata pinggir dalan, jembatan lan gorong-gorong, pipa, lan ngisor parit.Model kalebu: kompaktor piring siji arah, pemadat piring sing bisa dibalik, pemadat piring listrik, pemadat piring hidrolik lengkap, lsp.
    Waca liyane
  • Kepiye cara pemadat piring ngrampungake masalah guling lan pemadatan aspal?

    Ing konstruksi dalan, aspal aspal asring nemoni macem-macem masalah.Ayo analisa sing umum.Retak aspal aspal langsung mengaruhi umur layanan trotoar.Asil saka retak yaiku banyu udan ing dalan nembus menyang pangkalan, lan tumindak nyopir, ...
    Waca liyane
  • Mini wheel loader, ahli cilik ing engineering construction!

    Preduli saka proyek gedhe utawa proyek cilik, kudu ana operasi penanganan, unloading lan loading.Ana akeh bahan ing situs konstruksi lan wilayahe gedhe.Ing jaman biyen, mung ngandelake operasi penanganan manual ora mung ora efisien, nanging uga biaya banget ...
    Waca liyane
  • A sawetara sethitik kawruh bab loader

    A sawetara sethitik kawruh bab loader

    1. Loader pisanan ing donya lan loader pisanan ing negaraku Wagner & Sons of Portland, USA, ngenalaken loro loader wheel anyar ing 1953, LD5 lan LD10, kang padha pisanan wheel loader articulated ing donya.Volvo nemokke salah sawijining wheel loader pisanan ing taun 1954, diarani ...
    Waca liyane
  • Pengenalan vibrator beton frekuensi tinggi 2000W-18000rpm

    2000W-18000rpm vibrator beton frekuensi dhuwur, alat vibrator beton sing entheng lan gampang ditangani kanthi tali bahu kanggo transportasi sing gampang.Vibrator beton tangan entheng bobote mung 6kg lan gampang digunakake.Iki minangka salah sawijining produk sing paling akeh digunakake lan dikenal kanthi swara sing sithik, ...
    Waca liyane
  • Apa sing Perlu Ditimbang Nalika Milih Compactor Plate Paling Apik?

    Apa sing Perlu Ditimbang Nalika Milih Compactor Plate Paling Apik?

    Apa sampeyan kontraktor nimbang tuku compactor piring kanggo bisnis utawa DIYer looking kanggo nyewa kanggo proyek, iku penting kanggo ngerti macem-macem jinis piranti kasedhiya, cara kerjane, lan apa sing digawe saka.Jinis-jinis Plate Compactor Ing istilah dhasar, piring compacto ...
    Waca liyane
  • Ekskavator crawler mini, pembantu sing apik ing kebon kebon!

    Saiki, pembangunan pertanian mbutuhake efisiensi lan kualitas.Sejatine wis pamitan menyang jaman tenaga kerja manual lan wis pindhah menyang mekanisasi pertanian.Aplikasi saka excavator cilik uga wis dadi luwih lan liyane ekstensif, saka industri construction kanggo tetanèn...
    Waca liyane
  • Kepiye cara pangopènan ekskavator Serius CX ing Australia?

    Kanggo pangguna, kaya sing kita ngerti, mini excavator populer banget ing pirang-pirang wilayah kaya kebon, konstruksi lan lahan pertanian.Nanging akeh pangguna ora ngerti carane nindakake Maintenance kanggo nggunakake dawa kanggo mesin.1. Kontrol Listrik.Kaya mobil sing mandheg, kita kudu mateni eng ...
    Waca liyane
  • Ekskavator mini kobong ing luar negeri!

    Yen sampeyan takon produk China dadi global, endi sing paling perwakilan?Wangsulane: ekskavator.Produk mesin konstruksi minangka kategori paling gedhe saka ekspor perdagangan manca China, lan ekskavator, minangka barometer industri mesin konstruksi, mesthi nomer ...
    Waca liyane