Hitachi ZX690LCR-7 & Mesin Ekstrem - Komatu's Sumo Dozer

Ngembangake excavator lan mesin konstruksi, saya akeh produk sing cocog kanggo kahanan sing beda-beda, lan ana warta paling anyar babagan mesin saka Earthmovers

Hard Hitter - Hitachi ZX690LCR-7
Eoghan Daly ngunjungi apa sing dipercaya minangka versi Dash 7 kaping pisanan saka excavator Hitachi Construction 690LCR sing dilayani ing Eropa, sing beroperasi ing Live Work Grow ing situs Central Park ing Dublin.
Mesin oranye padhang kasebut diduweni dening Shannon Valley Group lan didhukung dening mesin sing cocog karo emisi Tahap 5 sing ngasilake 348kW lan torsi 2.050Nm ing 1.300 rpm. Bobot 71,7 ton spesifikasi penggalian massal, 690LCR nuduhake efektifitas nalika ngilangi granit keras kanthi lampiran palu hidrolik Rammer C130 lan Epiroc.
Operator veteran Tom Reilly ngandhani Eoghan, "Hitachis mesthi dadi mesin operator nyata lan Dash 7 anyar iki luwih apik. Kaya biasane, tata letak kontrol sing apik lan gampang banget. "
Waca liyane babagan operasi Hitachi ZX690LCR-7 lan operasi Dublin Shannon ing Majalah Earthmovers.
图片1
Mesin Ekstrem - Komatu's Sumo Dozer
Ing edisi November 2020 EARTHMOVERS MAGAZINE (diluncurake tanggal 2 Oktober), David Wylie nyemak versi paling anyar Komatsu Eropa 112 ton D475A-8, dozer paling gedhe ing saindenging jagad, sing makarya ing tambang Narva ing Estonia.
Kanggo tekan kana, mesin khusus iki diangkut saka pabrik Osaka ing Komatsu sawetara bagean menyang pelabuhan Zeebrugge ing Belgia. Komponen kasebut banjur nyopir 2.300km menyang truk menyang Komatsu's Baltem As dealer ing Estonia, ing endi kabeh dipasang ing lokakarya ing lokasi.
Versi Dash 8 saka D475A didhukung dening mesin Tahap 5 sing ngasilake 934hp ing gir maju lan 1.040hp kanthi malik. Kanthi agul-agul U tilt dual lan ripper gedhe tenan, versi ing gambar iki bobote 115 ton!
图片2


Wektu kiriman: Okt-30-2020