R940 Crawler Excavator Saka Libherr

图片1R&D Prancis lan pusat produksi nembe rampung mesin anyar -R940 Crawler Excavator sing dadi produk paling anyar kanggo seri R 944C

Mupangat kanggo pengalaman sing akeh saka Libherr, mesin anyar kasebut duwe katrampilan kerja sing apik, lan bisa uga nggawe standar anyar kanggo excavator sing bakal teka. Amarga mesin iki bisa luwih cocog karo lingkungan. Lan mesin kasebut uga nambah kothong seri R950 lan R960 sing cocog kanggo papan sing luwih akeh dibongkar.

Mesin anyar iki cocog karo emisi standar EU-5. Lan tingkat output bisa tekan 200KW, ing wektu sing padha duwe DOC, system SCR, DPF lan nyopot katup EGR. Kabeh peralatan kasebut bisa ngirit bahan bakar lan nglindhungi Mesin. Kajaba iku, bisa menehi versi Final 4. Pungkasane, Libherr nawakake mesin sing cocog kanggo sawetara pasar khusus.

 Ing kene duwe bagean penting LDC, Kanthi suku cadang keamanan pemuatan, Driver bisa ngerti posisi mesin lan papan dozer, yen ana bebaya, LDC bakal nampa pesen supaya sopir ngerti.

Ing wektu sing padha, Kabin pengemudi nggawe luwih akeh imbuhan kaya sasis Hidrolik, lan piring Counterweight sing bisa dicopot. Driver uga bisa nggunakake kompresor Udara kanggo nggawe udara seger ing kabin.

 

Mesin anyar iki bisa uga mbangun standar kanggo Demolition Excavator.

 


Wektu kiriman: Okt-21-2020