Perusahaan Kita

Mesin Ningbo ACE minangka panyedhiya solusi kanggo mesin bangunan kanthi Pengalaman 26 taun .Kanggo produk utama: Vibrator beton, poros alat vibrator beton, compactor plat, rammer Tamping, trowel listrik, mixer beton, cutter beton, cutter bar baja, bender bar baja lan mini excavator.

 

Kita duwe 8 sales Internasional sing apik banget, 4 insinyur sing duwe pengalaman 15 taun, 4 desainer, 6 QC lan 1 QA, kanggo nggawe tim sing wis kabukten, teknisi sing duwe pengalaman kanthi ati-ati ngontrol faktor penting sing ana ing proses riset lan pangembangan produk. Desain novel lan instrumen uji impor njamin kinerja lan daya tahan produk sing apik.

 

Minangka perusahaan sing berorientasi pelanggan, kita pengin nyelehake sepatu kanggo ngerti kahanane nalika ngirim layanan khusus pelanggan lan kanthi efektif nindakake praktik saben dinane. Ing ACE, kita ngerti manawa adol mesin menyang para pelanggan dudu pungkasan kesepakatan, nanging wiwitan kemitraan sing regane larang. Sawise tuku produk, pelanggan entuk keuntungan sing padha ing wektu sing padha.

1. Kita bakal ngirim insinyur profesional lan adol banget kanggo nyedhiyakake informasi babagan produk lan pelatihan alat penjualan ing situs

2. Kita bakal nggunakake data bea cukai lan riset pasar lokal kanggo menehi referensi babagan gaya lan model produk sing laris banget

3. 12 wulan garansi suku cadang utama

4. 7 ~ 45 dina Wektu kiriman

5. Pesenan OEM lan desain khusus warna, kemasan, label

6. Layanan 24 jam mbales pitakon babagan pitakon pelanggan

7. Produk bermutu sing wis diekspor menyang luwih saka 50 negara

8. Menehi kabeh alat ganti kanggo ndandani utawa ganti

 

Misi: Kita nyedhiyakake penawaran peralatan konstruksi sing inovatif bakal dadi gampang kerja sampeyan

Visi: Dadi panyedhiya peralatan konstruksi global kanggo kontraktor profesional

Nilai: fokus kanggo pelanggan, Inovasi, Sukur, win-win bebarengan