Perusahaan Kita

Ningbo ACE Machinery minangka panyedhiya solusi kanggo mesin bangunan karo26 taun pengalaman.Kanthi produk Utama:Beton vibrator,Beton vibrator poros,Plate compactor,Tamping rammer,Power trowel,Beton mixer,Beton cutter,baja cutter,steel bar bender lan mini excavator.

 

Kita duwe8 dodolan internasional sing apik banget, 4 insinyur kanthi pengalaman 15 taun, 4 desainer, 6 QC lan 1 QA, kanggo nggawe tim sing wis kabukten, teknisi sing berpengalaman kanthi ati-ati ngontrol faktor penting sing ana ing proses riset lan pangembangan produk.Desain anyar lan instrumen uji impor njamin kinerja lan daya tahan produk sing luar biasa.

 

Minangka perusahaan sing berorientasi pelanggan, kita pengin nggawe awake dhewe ing posisi pelanggan kanggo ngerti kahanane nalika ngirim layanan khusus pelanggan lan kanthi efektif nindakake praktik saben dinane.Ing ACE, kita ngerti manawa adol mesin menyang pelanggan dudu pungkasane kesepakatan nanging wiwitan anyar saka kemitraan sing dihargai.Sawise tuku produk, para pelanggan uga entuk keuntungan ing ngisor iki.

1. Kita bakal ngirim insinyur profesional lan dodolan sing apik banget kanggo menehi pelanggan informasi produk lan pelatihan alat penjualan ing situs

2. Kita bakal nggunakake data adat lan riset pasar lokal kanggo menehi pelanggan sawetara referensi kanggo gaya produk paling laris lan model

3. 12 sasi spare parts utama wektu babar pisan

4. 7 ~ 45 dina wektu Pangiriman

5. pesenan OEM lan desain selaras ing werna, packing, label

6. 24 jam layanan online reply kanggo pitakonan customer

7. Produk kualitas sing wis diekspor menyang luwih saka 50 negara

8. Nawakake kabeh suku cadang kanggo ndandani utawa ngganti

 

Misi: Kita nyedhiyakake penawaran peralatan konstruksi sing inovatif bakal nggawe urip luwih gampang

Visi: Dadi panyedhiya peralatan konstruksi global sing apik kanggo kontraktor profesional

Nilai: fokus pelanggan, Inovasi, Matur nuwun, menang-menang bebarengan