Produk Kita

Mixer Beton 400L kanthi umur 26 taun

Katrangan singkat:

ACEMixer beton350L-400L-500L kanggo kapasitas sing beda-beda. Iki ditrapake ing campuran beton (kayata konstruksi, ndandani omah), feed breeding (kayata peternakan pitik, peternakan babi, peternakan iwak, peternakan holothurian), bahan mentahan kimia (kayata kompos, bahan mentah industri), wiji lan padhet utawa cair kanthi viskositas cilik.


Detail Produk

Tag produk

file_01640250036031
file_01640250061417

Fitur utama

Model CM400-E CM400-D CM400-G
Total Kapasitas Drum 400L 400L 400L
Kapasitas Nyampur 330L 330L 330L
Produktivitas 5-6m³ / h 5-6m³ / h 5-6m³ / h
Kacepetan puteran drum (rpm) 26r/min 26r/min 26r/min
Jinis daya Tiga fase, Asynchronous, listrik KAMA Diesel engine 178FS Robin EY28
daya 3KW / 380V 6.0HP (4.4KW) 7,5 hp
Ukuran ban 400*12 400*12 400*12
Bobot reged 350 kg 350 kg 350 kg
Dimensi Paket (LxWxH) mm 1900*1000*1400 1900*1000*1400 1900*1000*1400

file_01640249848761

 

file_01640249861004

Sertifikasi

gfdh (1)
gfdh (2)
gfdh (3)

Kaluwihan Perusahaan

file_01640250147097
file_01640250166150

Pabrik kita

file_01640250904038
file_01640250928938
1c287866-300x225

FAQ

P: Apa sampeyan pabrik utawa perusahaan dagang?

A: Kita pabrik

P: Apa sampeyan bisa menehi conto gratis?

A: Mesthi, yen jumlah sampel ora gedhe, iku gratis

P: Kepiye pabrik sampeyan nindakake babagan kontrol kualitas?

A: 100% inspeksi kabeh produk.

Q: Apa sampeyan bisa OEM utawa ODM?

A: wektu timbal yaiku 15-25 dina sawise nampa pembayaran simpenan.


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen ing kene lan kirim menyang kita