Wheel Loader

Ing ACEMini Wheel loadernduweni karakteristik gangguan kurang, konsumsi bahan bakar kurang, operasi dipercaya lan umur layanan dawa.Utama kalebu kapasitas muat 800kgs / 1000ks / 1200kgs / 1600kgs / 1800kgs / 2000kgs lan 3000kgs.

• Adoption saka siji-tataran siji-phase telung unsur hydraulic torque converter dilengkapi sumbu-tetep gearbox ndadekake nggunakake daya engine lan nambah torsi, njupuk doyo tarik luwih saka kendaraan lengkap.

• Pigura mburi siji-piring lan pigura ngarep papat-piring nganggo bantalan peserta, mesthekake operasi fleksibel lan radius ngowahi cilik.

• Piranti kerja sing dioptimalake nyedhiyakakewheel loader kompak pasukan breakout gedhe saka boom, koefisien kebak ember gedhe lan produktivitas dhuwur.

• Load sensing sistem setir hydraulic diadopsi.Yen sistem kemudi luwih disenengi, sistem hidrolik piranti kerja sing nuduhake siji pompa karo sistem hidrolik kemudi diwenehake kanggo nyuda konsumsi daya sistem hidrolik lan mundhut daya sistem, lan nambah efisiensi kerja.

• kontrol Service brake adopts dobel-nyurung pump online liwat caliper disc brake, supayawheel loader cilik nduweni karakteristik daya rem gedhe, dismantling trep, safety lan linuwih.